Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca. - Norwegia

Czytali temat:
(224 niezalogowanych)
1 Post
oliwia ponk
(oliwka1991)
Wiking
Orientuje się ktoś może, czy potrzebują gdzieś parę do pracy na terenie Norwegii ? dowolne miasto może być...Planujemy z chłopakiem wyjechać "w ciemno", dlatego też prosimy o jakieś wskazówki, gdzie, kogo potrzebują. Myślę że wielu z Was gości już w tej Norwegii tyle czasu, że pewnie coś wie. Znajomych w Norwegii też mam, ale jak przyszło co do czego to nawet nie odpiszą na facebooku, dlatego piszę tutaj..Liczę na konkretne odpowiedzi, pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w Oslo jest sprzatanie
i w Sandnes remont domu

wystarczy poczytac forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Godne podziwu. Ja bym w ciemno do tak drogiego kraju nie leciała.
Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
oliwka1991 napisał:
Orientuje się ktoś może, czy potrzebują gdzieś parę do pracy na terenie Norwegii ? dowolne miasto może być...Planujemy z chłopakiem wyjechać "w ciemno", dlatego też prosimy o jakieś wskazówki, gdzie, kogo potrzebują. Myślę że wielu z Was gości już w tej Norwegii tyle czasu, że pewnie coś wie. Znajomych w Norwegii też mam, ale jak przyszło co do czego to nawet nie odpiszą na facebooku, dlatego piszę tutaj..Liczę na konkretne odpowiedzi, pozdrawiam.

Potrzebuja dobrych fachowcow w roznych dziedzinach np. lekarze, pielegniarki, pracownicy ochrony zdrowia, kadra nauczycielska, inzynieriowe wszelakiej masci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok