Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ryby / Wędkarstwo - Fredrikstad - Norwegia

3 Posty
Łukasz Popko
(popek9)
Wiking
Witam

czy ktoś może zna jakieś dobre miejsca we Fredriku lub okolicy na ryby?

Od paru dni jeżdżę po mieście w różne miejsca gdzie kiedyś łowiłem i nic w ogóle nie bierze, a zjadłbym jakąś dużą dobrą rybkę Od razu napiszę, że interesują mnie najbardziej ryby morskie ponieważ one najbardziej mi smakują, ale szczupaka, sandacza i okonia także uwielbiam. Nie cierpię za to płoci i podobnych do niej ryb.

Jeżeli ktoś jest z okolicy i chciałby się wybrać w tygodniu na ryby to jestem chętny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Dorodnego dorsza można złapać w smartclubie 40 nok za kilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
A tak serio to rozgladnij sie gdzie wedkarze sie rozkładają sprawdz kiedy jest przypływ cisnieni kierunek wiatru trochę praktyki i sam bedziesz wiedział gdzie i kiedy sie wybrac na rybki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Łukasz Popko
(popek9)
Wiking
dzisiaj byłem obok 3 jakichś wędkarzy, ale nie wiem czy im coś brało bo nie pytałem. Wiem za to że mi nic nie udało się złowić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Tez zależy jaką technike lowienia preferujesz , czasem ryby z gruntu biora a czasem trzeba trochę pospiningowac, ja mam zawsze dwie wedki ze soba ale tez sa dni ze wracam z pusta siata
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Z gruntu załórz kawałęk fileta jak złapiesz makrelke albo sledzika mozesz tesz dac krewetke teraz dobra pora na ryby powinienes cos trafic na spining jak ciezko ci idzie dodaj sobie przywieszki i zalórz małego plikerka napewno coś trafisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
przemo d
(erdeko)
Wiking
na dorsza teraz nie ma odpowiedniej chwili najlepiej biora te duże od listopada...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Łukasz Popko
(popek9)
Wiking
najczęściej łowie z gruntu, ale i tak zawsze mam przy sobie jeszcze spining i jedną wędkę na spławik. Głównie łowię na krewetki, czasami spróbuje na czerwone robaki. Musze kupić jeszcze takie mrożone rybki, które czasami można trafić na CPN i spróbować złowić jakieś makrele.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(Krzysiekkasia8784)
Wiking
WItam chłopaki powiedzcie mi czy to prawda, dziś sie dowiedziałem że w lato nie warto łowić dorszy bo w mięsie podobno są robaki to prawda?? a jak naprawde są to co to za robaki ?? Troszke sie zdołowałem bo ostatnio złowiłem sobie 2 dorszyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok