Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz xxxxx Sylwia Kodra Zuza zaworska Piotr Mal Malgorzata Garbowska wiktor lip Mr. Kamil Kicsi Szívem karolinalubiarz Marek Tempski Moniqx93 Magdalena Żurawska IZA666 (4462 niezalogowanych)
87 Postów
Tomasz Kacperski
(Niezniszczalny)
Początkujący
Pojebaniec Fakt czyta. Nie ma co. Rzetelne zrodlo informacji. Moze dlatego ty taki glupi jestes konski zwisie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
OryginalDekeR napisał:
receptura babci z kresów
no tak
teraz to się okazuje, że każdy polski Pan to stracił kogoś w Katyniu, albo dziadek walczył na Monte Cassino, albo babka miała majątek na kresach
tylko według spisów przedwojennych to 90% polskich ludzi to do warstwy CHAMÓW należało
i co się z nimi stało?
no z tymi chamami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
OryginalDekeR napisał:
Lol, zapewne wytrawny piekarz i z piachu chleb upiecze, może receptura babci z kresów nie działa z norweską mąką

Tak patrzac na twoja fotografie, to widac ze babcia w wieku 10- ciu lat wytrawna kucharka byla i wlasne receptury miala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Oryginal DekeR
(OryginalDekeR)
Wiking
nigdzie nie powiedziałem, że to ja z receptury MOJEJ BABCI próbowałem piec.
poza tym nie wiem jak po wieku wnuka oceniać wiek babci :-p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
OryginalDekeR napisał:
nigdzie nie powiedziałem, że to ja z receptury MOJEJ BABCI próbowałem piec.
poza tym nie wiem jak po wieku wnuka oceniać wiek babci :-p

ja niby przepis tez mam na chleb na zakwasie... na internecie pelno tego.. ale co z tego jak mi sie nie chce.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok