Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Michal Miechowicz piotr rybak (2557 niezalogowanych)
39 Post贸w
Ewa XXX
(ewka)
Nowicjusz
Z w艂asnego do艣wiadczenia wiem, 偶e na 6 miesi臋cy przed wyjazdem do Norwegii trzeba zbada膰 krew zwierz臋cia na obecno艣膰 przeciwcia艂 w艣cieklizny. Tak mi t艂umaczy艂 weterynarz i tak zrobi艂am
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Post贸w

(alma78)
Sta艂y Bywalec
Ja z wlasnego doswiadczenia wiem , ze to juz sie pozmienia艂o i czeka sie miesi膮c , tyle ja czekalam . Psa ju偶 przewiozlam , jest w Norwegii , chodzi艂o mi jedynie o to co musze za艂atwic po wie藕dzie , wi臋c ju偶 dziekuj臋 za odpowiedzi .
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Pocz膮tkuj膮cy
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Maja Galinska
(majeczka_83)
Wiking
Pamietajcie ze jest pare ras ktore sa kategorycznie zabronione w Norwgii i racze nie probowac ich wwozic bo deport murowany Doswiadczylam tego...Maja nawet prawo uspic psa...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Pocz膮tkuj膮cy
o prosze nawet tego nie wiedzialam ,ciekawe czy moja sunia tez jest zakazana ale chyba wszystko oki bo jak jestem u weta to nic nie gada.a co za psiaka masz maja ?? ja pisalam teraz jak jest z kotami duzymi tu i dostalam wczoraj odpowiedz ze tego co chcialam kupic niestety nie mozna miec w norwegii
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Maja Galinska
(majeczka_83)
Wiking
Ja mam duzego mastiffa zmieszanego z czyms jak amstaff badz pitt bull... Odkupilam go od takiego handlarza bo mi sie go szkoda zrobilo i niby mial to byc pit bull ale daleko mu do niego. Na moje nieszczescie w paszporcie madry weterynarz wpisal pit bull chociaz nie mial prawa wpisac rasy w paszport europejski bez rodowodu, powinien byl - kundel. Na granicy doczepili sie i zabrali mi go... Najdluzsze 4 dni w moim zyciu...zalatwianie samolotu, klatki itp. 12 000 tys nok mnie to pociagnelo za kieszen ale nie zaluje zadnej koronki W Warszawie udalam sie do Glownej Weterynarii przy SGGW i uroczy weterynarz wszystko odkrecil i w bazie danych moj Basterek juz istnieje jako kundelek Wrocilam z nim tutaj i lecze go tez tutaj u fajnej pani weterynarz niedaleko skoyen - oslo Nie musze o niczym pamietac, wszystkie przypomnienia przychodza poczta na norweski i POLSKI adres a poza tym jeszcze dzwonia z przypomnieniem W ogole podejscie extra wiec u weterynarza w PL to chodze tylko z ksiazeczka zeby podpic odrobaczenie jak wyjezdzam do Norway
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Maja Galinska
(majeczka_83)
Wiking
A rasy zabronione to miedzy innymi:
* pit bull
*amstaff
*tosa inu
*cane corso
*dog argentino czy cos z dogow
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Pocz膮tkuj膮cy
ja mam mastifa neapolitanskiego i bulgota z tym ze wieksza pani jest chora i jest wielka nie wiadoma co z jej powrotem z polski bo obecnie jest na leczeniu.jezeli nie uda mi sie zalatwic tu ubezpieczenia zostawiam ja dla weta
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Post贸w

(alma78)
Sta艂y Bywalec
Ja ca艂e szcz臋艣cie mam ma艂ego kundelka , zdrowy puki co i niech tak zostanie , bo do polski za pr臋dko nie wr贸cimy .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok