jasta102 napisał: nie dalej jak w poniedziałek minąłem się z trzema samochodami na polskich blachach
a w nich po kilku menów w czarnych okularach
HOŁOTA NACIERATo miłośnicy fiordów.
Przeważnie nocują na parkingach i srają w krzaki.
Fredzio napisał:]To miłośnicy fiordów.
Przeważnie nocują na parkingach i srają w krzaki. Tak jakby Norgi nie sypiały na parkingach i nie srały w tychże krzakach !.
---
A aaaa ... oni som u siebje to i mogom ! ... Zapomialem ...!!! .
jasta102 napisał: nie dalej jak w poniedziałek minąłem się z trzema samochodami na polskich blachach
HOŁOTA NACIERA
magik473 napisał: jasta102 napisał: nie dalej jak w poniedziałek minąłem się z trzema samochodami na polskich blachach
HOŁOTA NACIERA
Jak czytam takie posty to nóż mi się otwiera .
musisz uważać, żeby ci się w kieszeni nie otworzył
Własnie dlatego tak mamy jak mamy - brak szacunku dla kogokolwiek, a już dla swoich najmniej...
Wieczne kłótnie, spory nawet za gramanicą - takim zachowaniem pokazujecie tylko, że dalej słoma z butów Wam wystaje ...
Cale szczęście drogi Jasto że Ty przyjechałeś tu na imienne zaproszenie Króla Norwegii, z walizką dularów i otworzyłeś firmę zatrudniającą tylko norków, bo przecież z takich "polacków" to można jedynie się pośmiać, nic więcej...
Tak z ciekawości, jak długo trzeba przesiedzieć na zasiłku by zmienić się w ...Ciebie ???
cóż nawet nie będę próbował tłumaczyć, jakie tu zasady panowały 7-8 lat temu
kiedy nie było samolotów do każdej wsi w Polszy
i ruchu schengen
a z trybieniem to jest tak, że albo się trybi od razu, albo wcale
i nie pomoże długo
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.