Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

witajcie kochani ;) rodacy - Norwegia

Czytali temat:
r bodzio tomasz maciejski (434 niezalogowanych)
4 Posty
Pisze poscik bo szukam pracy jako sprzataczka w Skien bodz tez Porsgrunn,mieszkam juz dosyc dlugo w Norwegii doswiadczenie mam w tej BRAZY z jezykiem tez nie ma problemu, moze ktos wie cos o jakiejs pracy nawet dorywczej. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
a masz zajarac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(atom)
Nowicjusz
gandzia0075 napisał:
Pisze poscik bo szukam pracy jako sprzataczka w Skien bodz tez Porsgrunn,mieszkam juz dosyc dlugo w Norwegii doswiadczenie mam w tej BRAZY z jezykiem tez nie ma problemu, moze ktos wie cos o jakiejs pracy nawet dorywczej. pozdrawiam

norki11.blogspot.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
SAMA BYM ZAJARALA JAK BYM MIALA A LOGIN TO JESZCZE STARY Z HOLANDII ZA DOBRYCH CZASOW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wezcie mnie nierozsmieszajcie ze w Skien nie ma zielarza bo jest norskow paru profesjonalnych a amatorow sprzedawcow z 50ciu a i polak jakis napewno tez na taki pomysl wpadl "dorabiania"

To juz predzej tutaj w Vadsø na koncu swiata nie ma ale napewno jest nawet tutaj, ale nieszukam bo tylko w Polsce na wakacjach mi smakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
SWIETA RACJA Z TYDZIEN LECE DO POLSKI I Z MEZEM SKRECIMY SOBIE DUZEGO LOLA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok