Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wypowiedzenie wynajmu mieszkania. - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Kos (554 niezalogowanych)
9 Postów
tomek putin
(putin79)
Wiking
Witam .Złozylem wypowiedzenie dwu miesieczne,bo tak mówila umowa .Włascicielka najpierw niechciala przyjac bo mowila ze straci pieniadze przezemnie,gdyz umowa moja miala trwac jeszcze rok.teraz kaze mi naprawiac cale mieszkanie tzn.wszystkie rysy,dziurki ,plamki itp.Co najsmieszniejsze mam umyc komin bo sie usmolil jak uzywalem kominek ,a takze naprawic sciane za kominkiem ktora sie przebarwila od wysokiej temp. piecyka .Co tak naprawde musze naprawic w mieszkaniu ktore wynajmowalem?Pozdrowionka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
Ubezpiecz wszystko co twoje w mieszkaniu. Kup swieczke ,postaw na sofie i ja zapal( niczym nie podlewaj bo wykryja) i jedz do znajomych a sprawa sama się rozpatrzy i wszystko nowe będziesz miał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Dobrym zwyczajem jest zostawienie mieszkania w takim stanie w jakim się je przyjęło. Pewnie, że niekiedy żądania wynajmujących są przesadzone, ale nic sie nie stanie jak naprawi się drobiazgi, opinia pójdzie za panem i lepiej żeby była dobra. Ja mam zwyczaj robienia zdjęć przed wprowadzeniem się i wszystkich robót które wykonuję we własnym zakresie i bez żadnego dofinansowania, potem nikt mi nie podskoczy. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok