Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
(423 niezalogowanych)
6 Postów
robert adamczyk
(robert35)
Wiking
witam wszystkich
szukam pilnie kazdej pracy fizycznej ,moze cos macie
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
robert35 napisał:
witam wszystkich
szukam pilnie kazdej pracy fizycznej ,moze cos macie
pozdrawiam
bez obrazy robert ale fizoli bez żądnych umiejetnosci i języka tu nie brakuje a po drugie takich tu nie potrzeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
robert adamczyk
(robert35)
Wiking
hej nie jest tak zle w polsce nadal pracuje ,www.rolety-zaluzje.wbud.pl ,szukam pracy zeby sie troche odkuc,a do pracy jak jest to i fizol znajdzie .Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
język angielski albo norweski znasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
robert35 napisał:
hej nie jest tak zle w polsce nadal pracuje ,www.rolety-zaluzje.wbud.pl ,szukam pracy zeby sie troche odkuc,a do pracy jak jest to i fizol znajdzie .Pozdrawiamtu roboty raczej nie znajdziesz ale jak juz szukasz dobrze by było napisac cos o sobie a nie tylko do pracy fizycznej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
robert adamczyk
(robert35)
Wiking
angielski slabo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Więc w Twoim przypadku tylko pośredniaki z Polski.
Adecco Polska np.
Jak tam cie przyjmą, to i resztę Ci załatwia.
W żadnym wypadku rajd w ciemno!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
to ucz sie języka najlepiej norweskiego, i szukaj pracy jak sie nauczysz i zastanów sie co chcesz robić albo co mozesz robic bo to ze jesteś silny i zadnej pracy fizycznej sie nie boisz to na nikim wrazenia tu nie zrobisz, jak ci napisałem takich jest tu na miejscu tysiące tylko ze z jezykiem, nr personalnym, mieszkaniem itd. niestety ale nie masz szans. a ryzyko przyjechania tu za praca nie ma sensu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
robert adamczyk
(robert35)
Wiking
ok dzieki
jeszcze cos o mnie:
mam na imie robert mam 35 lat szukam pracy zagranica ,posiadam prawojazdy kat.b ,doswiadczenie w prowadzeniu busa,10 letnie doswiadczenie w montazu rolet,zaluzji,pliss,moskitier.Posiadam busa na 8 osob.Szukam kazdej pracy fizycznej ,szybko sie ucze,i potrafie ciezko pracowac,uprawnienia na wozki widlowe,w trakcie kursu na opetatora koparko-ladowarki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
robert35 napisał:
ok dzieki
jeszcze cos o mnie:
mam na imie robert mam 35 lat szukam pracy zagranica ,posiadam prawojazdy kat.b ,doswiadczenie w prowadzeniu busa,10 letnie doswiadczenie w montazu rolet,zaluzji,pliss,moskitier.Posiadam busa na 8 osob.Szukam kazdej pracy fizycznej ,szybko sie ucze,i potrafie ciezko pracowac,uprawnienia na wozki widlowe,w trakcie kursu na opetatora koparko-ladowarki
i po co ci na łopacie zapierdalać jak robisz kurs na koparki? później troche praktyki...
no i język podstawa!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok