Witam serdecznie
Pilnie poszukuję jakiejkolwiek Pracy na terenie Norwegii. Nie znam języka norweskiego,ale chętnie i szybko się uczę. Z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem o specjalności budowa maszyn,ale nie pracowałem w zawodzie. Wykonywałem przez ostatnie 7lat pracę jako strażnik więzienny,posiadam również wieloletnie doświadczenie w branży ochroniarskiej(posiadam wszelkie możliwe kwalifikacje w tym zawodzie). Angielski komunikatywny.
Mam Żonę i dziecko i pragnę w Norwegii osiąść na stałe.
Proszę_pomóżcie jeżeli macie możliwość.
Pozdrawiam wszystkich rodaków i proszę o jakąś wiadomość.
Adrian
AdrianMalinowski napisał: Witam serdecznie
Pilnie poszukuję jakiejkolwiek Pracy na terenie Norwegii. Nie znam języka norweskiego,ale chętnie i szybko się uczę. Z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem o specjalności budowa maszyn,ale nie pracowałem w zawodzie. Wykonywałem przez ostatnie 7lat pracę jako strażnik więzienny,posiadam również wieloletnie doświadczenie w branży ochroniarskiej(posiadam wszelkie możliwe kwalifikacje w tym zawodzie). Angielski komunikatywny.
Mam Żonę i dziecko i pragnę w Norwegii osiąść na stałe.
Proszę_pomóżcie jeżeli macie możliwość.
Pozdrawiam wszystkich rodaków i proszę o jakąś wiadomość.
Adrian
Jedno zasadnicze pytanie dlaczego Norwegia?
I czy tylko ten kraj cię interesuje?
Propozycje pracy z naszej strony to znaczy ludzi mieszkających w Norwegii? Najprościej jest poszperać na forum i poczytać, a z drugiej strony tutaj wcale take wesoło z pracą nie jest, jak to polskie media obwieszczają.
Nie będę ukrywał,że przede wszystkim chodzi o zarobki...
ach znaczy sie lubisz duzo wydawac na mieszkanie 60%pensji
godzina pracy to 2 piwa ,albo jedna pizza,lub paczka fajek
lubisz placic za wizyte u lekarza ,za wjazd autem do miasta i za wyjazd
alkochol sprzedaja tylko do 18 :00
ale zarobisz duzo
mniej zarobisz w Dani,Niemczech Angli ale za to wiecej odlozysz
a i ci sie podoba wielkanoc na sankach ,bo tu tak zawsze
a z drugiej strony tutaj wcale take wesoło z pracą nie jest, jak to polskie media obwieszczają.
pisza bo trzeba ratowac dziure budrzetowa mandaty i kasa z OFE juz nie starcza na premie
zostal szczaw i mirabelki
patim napisał: a z drugiej strony tutaj wcale take wesoło z pracą nie jest, jak to polskie media obwieszczają.
pisza bo trzeba ratowac dziure budrzetowa mandaty i kasa z OFE juz nie starcza na premie
zostal szczaw i mirabelki
AdrianMalinowski napisał:... Wykonywałem przez ostatnie 7lat pracę jako strażnik więzienny,posiadam również wieloletnie doświadczenie w branży ochroniarskiej(posiadam wszelkie możliwe kwalifikacje w tym zawodzie)... A dlaczego już tam nie pracujesz ?
Przecież to posada Państwowa i emeryturka Mundurowa zapewniona .
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.