Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

OSTATNIE 2 DZIAŁKI W CENTRUM POLSKI SPRZEDAM - Norwegia

Czytali temat:
robert xxxxx piterzg Håndverkspartner AS Håndverkspartner AS (2035 niezalogowanych)
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Okazja.
Ostatnie dwie działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca i tylko 5 kilometrów od geometrycznego środka Polski będącego w miejscowości Piątek. Działki posiadają aktualne warunki zabudowy na dom dwukondygnacyjny i budynek gospodarczy i nie wymagają przekwalifikowywania na teren budowlany. Posiadają kształt regularnego, proporcjonalnego prostokąta o wym szer 67 m dł 47 m. Teren płaski brak jakichkolwiek uciążliwości, woda i energia w drodze obok działek. do lasu 0,7 km, szkoła, kościół autobus. Odległość do Warszawy ok 85 km, Łódż 45 km, Łowicz 20 km. Do czynnego wjazdu i zjazdu autostrady A1 ok. 3 km (zjazd i wjazd nazwa Piątek), a także do wjazdu i zjazdu z autostrady A2 około 14 km.(dawna nazwa Zgierz )
Dla amatorów jazdy konnej stadnina koni w Walewicach ok. 4 km. Dojazd do działek z dwóch stron drogą asfaltową możliwość kupna jednej działki. cena 30 tys zł za jedną działkę. Do małej negocjacji.

Doskonała oferta na inwestycję lub lokatę kapitału. Polecam.
Kontakt tel 693-051-327
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie sprzedasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Witam Sprzedam nie ma pośpiechu komu będzie potrzeba to kupi Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
za małe te działki ...gdzie piknik itd na trzech arach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Witam to nie są 3 ary tylko 31 arów 3100m2 jedna Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
krzysztofx napisał:
Okazja.
Ostatnie dwie działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , ]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
już ci nawet dodałem bo napisałeś jedna trzecia ara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Witam chyba się nie rozumiemy w szkole mnie uczyli że jeden ar ma 100m2 więc jeśli działka ma 3100m2 to jest 31 arów Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no nie wiem do jakiej ty szkoły chodziłeś ale w pl jeden ar ma wymiar 100 m na 100 m czyli w sumie jest 10 000 metrów kwadratowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Andre ved mark napisał:
no nie wiem do jakiej ty szkoły chodziłeś ale w pl jeden ar ma wymiar 100 m na 100 m czyli w sumie jest 10 000 metrów kwadratowych
tak tak
tego w polskich szkołach uczą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok