Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał Kolendnik LukaszC Ce (2134 niezalogowanych)
14 Posty
tmek molo
(tomili)
Wiking
PJo napisał:
Będziesz dopłacać do tego pobytu?
Poczytales trochę o warunkach i cenach w tym kraju?

nie wiem, mysle ze nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
PJo napisał:
Nie ok ja wysiadam...

Eee tam wysiadasz.. bierz sie za zalatwianie...W ogrodnictwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
tmek molo
(tomili)
Wiking
PJo no pewnie ze czytalem ale ja nie pytam o warunki i ceny w no. tylko o prace, mysle ze w sektorze rolnictwa/ogrodnictwa tez mozna niezle zarobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
tomili napisał:
PJo napisał:
Nie ok ja wysiadam...
napisalem cos nie tak?

Tak. Zainteresowales sie praca za 3000NOK na miesiac (150h).
Jak sobie pomysle, to przydalby mi sie ktos, kto by mi dom pomalowal, wlasnie za te 3000 NOK.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
tmek molo
(tomili)
Wiking
Elise napisał:
tomili napisał:
PJo napisał:
Nie ok ja wysiadam...
napisalem cos nie tak?

Jak sobie pomysle, to przydalby mi sie ktos, kto by mi dom pomalowal, wlasnie za te 3000 NOK.

chyba nie zrozumialas.. koles napisal ze znajdzie mi prace i ze chce za to za 3000nok. czytaj ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
tmek molo
(tomili)
Wiking
a swoja droga to jesli taka propozycja jak piszesz miala by miejsce to by tylko swiadczylo o glupocie jej autora a tu na forum mamy przeciez samych pomocnych patriotow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tomili napisał:
tu na forum mamy przeciez samych pomocnych patriotow
my wręcz miłością pałamy do wszystkich
którzy tu z United Kingdom chcą zjechać
miłością chrześcijańską
rzymsko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
tomili napisał:
Elise napisał:
tomili napisał:
PJo napisał:
Nie ok ja wysiadam...
napisalem cos nie tak?

chyba nie zrozumialas.. koles napisal ze znajdzie mi prace i ze chce za to za 3000nok. czytaj ze zrozumieniem

No tego akurat nie napisal, wiec nie badz z siebie dumny chlopaczyno. Myslisz, ze zadrwiles z forumowiczow?

Oto co bylo napisane: No to ok ja ci dam robotę za 3000kr i 150h pracy pasuje?
Q.wa napisz czy cokolwiek potrafisz a moze sie znajdzie taki co na tobie zarobi

Fakt, ze jest to malo precyzyja wypowiedz, nic nie znaczy. W logice jest to opisane jak wieloznacznosc kontekstu, jednak kazdy srednio inteligentny czytelnik nie ma problemow z odczytaniem sarkazmu.
Tak wiec zmaz glupkowatu usmieszek za 1500 pln i czytaj dalej. Z tym podejscie nie wroze sukcesu bananowy chlopcze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
tmek molo
(tomili)
Wiking
Wacek1 napisał:
tomili napisał:
Elise napisał:
tomili napisał:
PJo napisał:
Nie ok ja wysiadam...
napisalem cos nie tak?

No tego akurat nie napisal, wiec nie badz z siebie dumny chlopaczyno. Myslisz, ze zadrwiles z forumowiczow?

Oto co bylo napisane: No to ok ja ci dam robotę za 3000kr i 150h pracy pasuje?
Q.wa napisz czy cokolwiek potrafisz a moze sie znajdzie taki co na tobie zarobi

Fakt, ze jest to malo precyzyja wypowiedz, nic nie znaczy. W logice jest to opisane jak wieloznacznosc kontekstu, jednak kazdy srednio inteligentny czytelnik nie ma problemow z odczytaniem sarkazmu.
Tak wiec zmaz glupkowatu usmieszek za 1500 pln i czytaj dalej. Z tym podejscie nie wroze sukcesu bananowy chlopcze.

z nikogo drwic nie chce i tego nie robie ale widze ze ty lubisz byc bardzo niemily i ublizasz innym bez powodu.. tak na marginesie zapytam cie..
twoj nik ,,wacek" to od wacka.. wiesz tego na dole? czy rodzice dali ci takie dwoznaczne imie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Jeszcze raz powtarzam - TO PROWOKACJA, jedna z wielu.

Mam świadomość ilości głupków,ale jest raczej nieprawdopodobne żeby jeden dwóch się objawiało na tym samym forum DZIENNIE!!!

Proponuje absolutnie ignorować takie prowokacje,no chyba że czerpiecie przyjemność z wirtualnego przekomarzania,z adwersarzem który sam siebie wymyślił.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok