Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nauka norweskiego-małpolska - Norwegia

Czytali temat:
(751 niezalogowanych)
18 Postów
Marta Szarek
(martaszar66)
Wiking
Witam,
Być może ktoś już o tym pisał na forum ale nie chce mi się grzebać po całym forum żeby szukać takich informacji. Chciałabym zapisać się na kurs języka norweskiego i poszukuję czegoś w województwie małopolskim. Nie jest łatwo znaleźć szkołę w której nauczano by tego języka (przeszukałam różne strony i w zasadzie nic to nie dało) a może ktoś uczęszczał na taki kurs przed wyjazdem do Norwegii i mógłby mi polecić jakąś dobrą szkołę. Z góry dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Jacek K
(edi7)
Wiking
możesz sobie wypróbowac supermemo i znalezc w okolicy jakiegoś

nauczyciela-kę - raz w tygodniu lub dwa po godzinie - wszystko oczywiście zależy

od chęci i pieniążków

ja właśnie tak robię
img7.staticmn.pl/components/com_fireboar...h/emoticons/wink.png
mnie na tym forum dwóch wspaniałych polskich pracowników norweskich

nazwało "polską świnią"gdy zapytałem o język ale ciebie raczej oszczędzą - czego ci życzę

pozdr. i wytrwałościimg7.staticmn.pl/components/com_fireboar.../emoticons/smile.png
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
andy 20
(andy20)
Wiking
Jestem z Twojej okolicy i raczej ciężko u nas o nauke języka norweskiego. Jedynie opanowywanie podstaw kursami przez neta... Chyba, że masz co zainwestować na lekcje prywatnei powinno coś być w Krk.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Jeśli w Twojej okolicy jest problem z kursami j.norweskiego, to proponuję zainteresować się nauką języka przez skypa.
Minusem tej formy nauczania jest koszt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Polecam panią z sąsiedniego forum super kurs, tylko trzeba liczyć się z kosztami.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tomasz Miotk
(DrMiodek)
Wiking
Witam, mogę udzielić tanio lekcji norweskiego przez skype, kontakt +47 531 798 786 badz mail pigraph.tm@gmial.com, pozdrawiam,TM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok