Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1293 niezalogowanych)
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
brzydal zaloze sie ze siedzisz na wozku inwalidzkim z rurką w gebie a pisanie na tym forum to jedyne twoje zajecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kaja mynkowa
(myn)
Wiking
brzydal chyba jest po probie samobojstwa ...dlatego udziela takich glupich rad kobiecie ...szkoda..ze nieudanym,jestes żalosny brzydalu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
myn napisał:
andzia tutaj nikt Ci nic nie powie...tutaj nasi rodacy za korone moga Cie sprzedac...
a co mam jej sie nalezec??? dopoki tu nie pracuje to nie nic jej sie nie nalezy... to chyba logiczne... a Ty co?? pracy nikt nie chcial Ci zalatwic?? buahahhaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
Yatsek napisał:
myn napisał:
andzia tutaj nikt Ci nic nie powie...tutaj nasi rodacy za korone moga Cie sprzedac...
a co mam jej sie nalezec??? dopoki tu nie pracuje to nie nic jej sie nie nalezy... to chyba logiczne... a Ty co?? pracy nikt nie chcial Ci zalatwic?? buahahhaha

jak nie kumasz przeslania wypowiedzi kolegi myn to nie zabieraj glosu wiejski wałkoniu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
andzia1979 napisał:
Witam,jestem samotną matką z dwójka dzieci w wieku 14 i 11 lat. Chciałabym wyjechać razem z dziecmi do Norwegii na stałe .Moje pytanie jest takie na jaka pomoc mogę liczyc po przyjezdzie do Norwegii,jakie sa kryteria wysłania dzieci do szkoły,teraz chodza do 1gimnazjum i 4 klasy podstawowej,jak to bedzie wygladało w Norwegii.Proszę o odpowiedz z góry dziekuje

Jak sobie wyobrazasz wyslanie dzieci do szkoly bez znajomosci jezyka ?
Jakiej pomocy oczekujesz i od kogo ?
Wydajesz sie nastepna osoba ktora nasluchala sie bajek o opiece socjalnej itd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kaja mynkowa
(myn)
Wiking
kolego Grzegorzu poziom intelektualny co niektorych osob tutaj chyba nie budzi zastrzezen?prawda?jednym slowem hołota udajaca wielkich panow co to sobie wyjechali do NO .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
ola22312 napisał:
andzia1979 napisał:
Witam,jestem samotną matką z dwójka dzieci w wieku 14 i 11 lat. Chciałabym wyjechać razem z dziecmi do Norwegii na stałe .Moje pytanie jest takie na jaka pomoc mogę liczyc po przyjezdzie do Norwegii,jakie sa kryteria wysłania dzieci do szkoły,teraz chodza do 1gimnazjum i 4 klasy podstawowej,jak to bedzie wygladało w Norwegii.Proszę o odpowiedz z góry dziekuje

To akurat latwo sobie wyobrazic. Tak zaczynaja wszystkie dzieci obcokrajowcow. Szkola zapewnia tym dzieciom mozliwie najwieksza pomoc w opanowaniu jezyka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
grzegryn,
Ty masz chyba kompleks i to zapewne tak proporcjonalnie wielki jak Twój jest mały iloraz IQ
na siłę walisz w każdych postach,
nie dałeś rady Mariankowi ani Jaście to udziel się inteligentnie i podaj konkretne rozwiązanie, a nie pierdolisz jak mały Kazio po dużym piwie,
Masz dzieci baranie jeden, że się udzielasz???
Wysłanie dzieci bez znajomości to nie jest problem, problem tkwi czy masz już pracę i meldunek
bo jak przyjedziesz to nikt Ci nie pomoże dopóty dopóki nie masz pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
ola22312 napisał:
andzia1979 napisał:

To akurat latwo sobie wyobrazic. Tak zaczynaja wszystkie dzieci obcokrajowcow. Szkola zapewnia tym dzieciom mozliwie najwieksza pomoc w opanowaniu jezyka.

Tak,wszystko sie zgadza,tylko jak to wyglada w praktyce ?
Dzieci w wieku 11 i 14 lat jak to przezyja ? jak sobie poradza ?
Poza tym Andzia liczy na jakas pomoc, niewiadomo od kogo i dlaczego ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
grzegryn napisał:
Yatsek napisał:
myn napisał:

jak nie kumasz przeslania wypowiedzi kolegi myn to nie zabieraj glosu wiejski wałkoniu...

huj Ci w dupe cwelu.. buzia pa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok