Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tatuaz oslo - Norwegia

Czytali temat:
Joanna M. Kuba Niewiarowski Andrzej Maryniak Lui za grzesiek2 Tomasz N Martyna T (640 niezalogowanych)
15 Postów
czarny skorpion
(czarny79)
Wiking
witam wszystkich !! szukam dobrego tatuazysty potrzebuje dokonczyc tatuaz z braku czasu i z tego ze zadko jestem w polsce nie mam jak dokonczyc u sprawdzonego artysty . jezeli macie kogos sprawdzonego byl bym wdzieczny za namiary . z gory dzieki !!!! mieszkam w oslo !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(EugeniaMroczna)
Nowicjusz
czarny79 napisał:
witam wszystkich !! szukam dobrego tatuazysty potrzebuje dokonczyc tatuaz z braku czasu i z tego ze zadko jestem w polsce nie mam jak dokonczyc u sprawdzonego artysty . jezeli macie kogos sprawdzonego byl bym wdzieczny za namiary . z gory dzieki !!!!

A w jakim mieście ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Eugenia Mroczna napisał:
czarny79 napisał:
witam wszystkich !! szukam dobrego tatuazysty potrzebuje dokonczyc tatuaz z braku czasu i z tego ze zadko jestem w polsce nie mam jak dokonczyc u sprawdzonego artysty . jezeli macie kogos sprawdzonego byl bym wdzieczny za namiary . z gory dzieki !!!!

A w jakim mieście ?

chyba w jakim miejscu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Eugenia Mroczna napisał:
czarny79 napisał:

A w jakim mieście ?
on nie wie wiesz, z braku czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok