Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Naiwność oszustwo!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
DOROTA ZAJĄCZKOWSKA (1859 niezalogowanych)
11 Postów
Wiking
Taka sobie historyjka....wiadomo jak jest w Polsce niby jest praca ale.. ale za jakie pieniądze. Postanowiłem w desperacji ze tu w Norwegi poszukam pracy że z rodzina sie przeniose na portalu PRACA ZA GRANICA ogłasza sie facet jego nr tel93934909 konkretnie mowi ,nie słodzi , pomyslicie ot następny naiwny...ok macie racje , jak człowiek ma nóż na gardle i dzieci wszystko zrobi w dobre rzeczy chce wierzyć ....przyleciałem wczoraj no i klops facek kobitke wysłał z kluczem i niby adresem 5000koron chciała hihi nie do pojęcia że ziemia takie szuje nosi . ...Ostatnie kilka lat robiłem meble na zamówienie od projektu po wykończenie , 10 lat w budowlance płytki ,regipsy stolarka właściwie wszystko ....może ktoś potrzebuje naiwnego ale uczciwego i pracowitego pracownika?......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to
www.praca-za-granica.pl/o-279896.php

nie ma takiej firmy w Norwegi niech zona zglosi to na policje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dor0101 napisał:
Taka sobie historyjka....wiadomo jak jest w Polsce niby jest praca ale.. ale za jakie pieniądze. Postanowiłem w desperacji ze tu w Norwegi poszukam pracy że z rodzina sie przeniose na portalu PRACA ZA GRANICA ogłasza sie facet jego nr tel93934909 konkretnie mowi ,nie słodzi , pomyslicie ot następny naiwny...ok macie racje , jak człowiek ma nóż na gardle i dzieci wszystko zrobi w dobre rzeczy chce wierzyć ....przyleciałem wczoraj no i klops facek kobitke wysłał z kluczem i niby adresem 5000koron chciała hihi nie do pojęcia że ziemia takie szuje nosi . ...Ostatnie kilka lat robiłem meble na zamówienie od projektu po wykończenie , 10 lat w budowlance płytki ,regipsy stolarka właściwie wszystko ....może ktoś potrzebuje naiwnego ale uczciwego i pracowitego pracownika?......

a MOŻESZ NA SPOKOJNIE , oraz bardzo czytelnie , ROZWINĄĆ ... SWÓJ PROBLEM ?
---
Ponieważ jak na razie , to jedyne wrażenie jest takie iż pisze ten bełkot , jakiś Naćpany Polaczek , któremu zabrakło , na działkę Makiwary ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Troche masz racje czuje sie jak w amoku , jeszcze nie moge uwierzyc co chcesz wiedzieć? jakie konkrety?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Nic dodać nic ująć zostałem oszukany , nie moge do Polski wrócic szukam pracy na pierwszy miesiąc mam na mieszkanie i życie ot co .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
NIE BYŁO MOWY O KASIE, DLA FIRMY W KTOREJ NIBY PRACUJE TEN OSZUST LUDZI Z POLSKI WERBUJE . A W EFEKCIE POLAK PRZYJEŻDŻA PLACI ZA POKOJ KTOREGO NIE DOSTAJE I ZOSTAJE NA LODZIE .
PISZE TO BO LUDZIE Z POLSKI TU ZAGLADAJA ZEBY SIE NIE DALI NACIAGNAC W DESPERACJI SA CZASEM I NAIWNIE UFAJA PO ROSTU .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ponura_Panda napisał:...Piszesz, że masz kasę na pierwszy miesiąc na mieszkanie.
Więc póki ją masz, wróć do PL gdzie życie jest tańsze i zacznij jeszcze raz tylko że z głową...

---
Naprawdę ... BARDZO MĄDRA SUGESTIA ...
---
Teraz za chwilę są w Norge dosyć długie Święta Wielkanocne ... i jeżeli w ciągu dwóch dni , nie znajdziesz ... "Żadnej Pracy " ... to naprawdę szkoda Twojej Kasy !!! .
---
Nie ma co się certolić , tylko ambicję , schować na lepsze czasy ... a kase lepiej spożytkować w kraju z rodziną .
---
---
To co opisałeś z numerem mieszkania , to żywcem jest przeniesione z Anglii ...
Tam takie numery , były robione na co dzień , w Hurtowych ilościach .
---
Mało tego , zostawiano Gości na ulicy pod drzwiami , gołych i głodnych , bez walizek i paszportów .
---
Cóż miałeś szczęście ...
---
A jak zadzwoniłeś pod ten numer po całej aferze to co usłyszałeś ... ?
---
Spojrzałem na spis telefonów i jest On zastrzeżony , a nie chce się Mi dalej szukać ...
Ponadto tak jak napisano wyżej TAKIEJ FIRMY W NORGE NIE MA ... !!! .
---
Wolna Sobota ... wódeczka ogóreczki szyneczka ... ROZUMIESZ ..?
ni chce się dalej szukać ...
Takie leniwe te nasze Norge zwyczaje ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
To co opisałeś z numerem mieszkania , to żywcem jest przeniesione z Anglii ...
Tam takie numery , były robione na co dzień , w Hurtowych ilościach .
---
Mało tego , zostawiano Gości na ulicy pod drzwiami , gołych i głodnych , bez walizek i paszportów .
---

najechalo sie bydla z UK
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:

najechalo sie bydla z UK

nierogacizny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
dawno,dawno,temu jak byłem w woju,na szkółce,ginął nam nieduzy hajc...jako kociarnia sami rozwiazalismy ten problem...przydybalismy goscia i paluszki w szafke metalowa i hrum...podziekowal nam za to...ze go uratowalismy od zlodziejstwa...takich hoojuw,co opierdalaja rodakow to proponuje oblac smola i puscic biegiem przesz tor przeszkod z 4ma zamaskowanymi katami,ktorzy beda jego kasac zardzewialymi cegami...huj jebany napewno czyta te posty i sie smieje...lecz niech pamieta,ze nosil wilk razy kilka...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok