Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Sadło Stanisław Kowalczyk Piotrek9235 (746 niezalogowanych)
13 Posty
jacek d
(kanstan)
Wiking
chochlik widze ze masz bogate zycie towarzyskie , w kazdym temacie masz cos do powiedzenia i to nic madrego , znajdz sobie kolegow .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a przynajmniej wiesz jaki samochód chcesz sobie kupić
no nie pytanie do dupy
wiadomo, że folksfakena na ropę
koniecznie kombi
najlepiej passat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
kanstan napisał:
chochlik widze ze masz bogate zycie towarzyskie , w kazdym temacie masz cos do powiedzenia i to nic madrego , znajdz sobie kolegow .

dostales matolku 7 odpowiedzi na swoje głupkowate pytania w czym ci sie nie spodobałem

polak polakowi wilkiem...............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kanstan napisał:
Witam , niedługo będę musiał zmienić moje moje auto na auto zarejestrowane w Norwegii i mam kilka pytań odnośnie tego . Jeżeli ktoś ma o tym pojecie i potrafi mi odpowiedzieć na poniższe pytania to bym był wdzięczny za pomoc .
ps. jeżeli ktoś nie ma o tym pojęcia tylko gdzieś tam coś słyszał to niech nie odpowiada , może ten wątek przyda się jeszcze komuś w przyszłości .

1. Od czego zależy wysokość polisy ubezpieczeniowej w Norwegii .
2. Jaka firmę ubezpieczeniowa najlepiej wybrać
3. Ile trzeba zapłacić za przerejestrowanie samochodu na siebie .
4. Jakie papiery powinien dać mi sprzedający .
5. Słyszałem coś o podatku drogowym , ile i co jaki okres się go opłaca .
6. Jaki jest koszt EU Control .
7. Czy mogę założyć instalacje gazowa w Polsce i czy będzie to zgodne z prawem norweskim .
8. I takie oderwanie od tematu czy w Polsce mogę zarejestrować samochód z Norwegii .

wyszukiwarka raz

za malo danych zeby sie rozpisywac... na kazdy temat z osobna... wszystko jest na forum...

len!!! smierdzacy len
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok