Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1647 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Anna82 napisał:Załóż sobie swój wątek a nie wpierdalasz się wszędzie!!
NO proszę Ja Ciebie ... ! .
---
Takie Słownictwo z tak pięknej twarzyczki , pada na Norweską Glebę Forumową .
A może to zdjęcie to jakiś Kamuflaż ... !?
... Skonfundowany skądinąd ...
Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Gabryś może wykorzystaj swoje materiały do nauki norweskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Anna82 napisał:
Nie Mam żadnej Motywacji Ku Takiemu Krokowi ...
---
Mój Szef dzisiaj powiedział , że jak dla niego , to mogę tak dukać , jak do tej pory ,
Ważne jest tylko to , co potrafię wykonać ... a do tych czynności , język Norweski jest mało przydatny ...
---
Sama widzisz , że i może bym się Ciebie posłuchał , jednak brak motywacji w parze z Totalnym Lenistwem , bierze górę , nad Logicznym Myśleniem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Anna82 napisał:
---
Mój Szef dzisiaj powiedział , że jak dla niego , to mogę tak dukać , jak do tej pory ,
Ważne jest tylko to , co potrafię wykonać ... a do tych czynności , język Norweski jest mało przydatny ...
---
Sama widzisz , że i może bym się Ciebie posłuchał , jednak brak motywacji w parze z Totalnym Lenistwem , bierze górę , nad Logicznym Myśleniem .

Tak trzymac!!!! Precz z jezykiem norweskim!!!! Niech Norwegowie ucza sie Polskiego!! Sprowadzmy tutaj wszystkich naszych znajomych - bedzie nas wiecej od Norkow... Wtedy nie beda mieli wyjscia... Zaczniemy wypiarac ich z urzedow, dostaniemy sie do rzadu..... Pola naftowe przejda w Polskie rece..!!!! I wtedy Norwegia upadnie....

POZDRO dla wszystkich z rana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Greg1979 napisał:
gabriel napisał:
Anna82 napisał:
---
---

Tak trzymac!!!! Precz z jezykiem norweskim!!!! Niech Norwegowie ucza sie Polskiego!! Sprowadzmy tutaj wszystkich naszych znajomych - bedzie nas wiecej od Norkow... Wtedy nie beda mieli wyjscia... Zaczniemy wypiarac ich z urzedow, dostaniemy sie do rzadu..... Pola naftowe przejda w Polskie rece..!!!! I wtedy Norwegia upadnie....

POZDRO dla wszystkich z rana
Takk tak też rano wstałem z nastawieniem żeby mieć wyjebane na wszystko, pozdrawiam z rana wszystkich a w szczególności szukaczy pracy, biednego Breivika i cwanych przemytników... służe dziś pomocą dla szukających pracy...

p.s. a taki dobry dzien dla nich zrobie i bede miły obiecuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
Będzie Ci ciężko, ale nie trać nadziei i nie słuchaj tych głupot które niektórzy tu wypisują po prostu, jeśli chodzi o moje zdanie to powinnaś też spróbować gdzie indziej w Europie, Holandia, Belgia tam jeszcze masz szanse na cokolwiek bez języka, Pozdrawiam, powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Ja bym jeszcze dalej spierdzielil,moze Finlandia,moze Australia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
bez wizy nie da rady raczej moze zlozyc wniosek i poczekac ........................................................................................... z 5 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
Sandra zawsze z mlodym (Krzyskiem) w zamian za dobra kawe mozemy Ci dac lekcje spawania, Krzysiu ma dosc kwitow(wnioskuje ze conajmniej Karton) - patrz Post "szukam pracy jako spawacz" to Ci troche odstapi i juz bedziesz wykwalifikowanym pracownikiem, pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok