Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

l - Norwegia

Czytali temat:
(381 niezalogowanych)
30 Postów

(KACZOR1)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Cos ostatnio duzo tutaj ludzi z Irlandii i wielkiej Brytanii zjezdza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
znam takich co po miesiacu wracali na wyspy

Skąd: LorenskogWysłany: Wed Jul 15, 2009 12:54 am Temat postu:

Jak bedziecie chcieli zejsc z chmurek na ziemie to zapraszam do poczytania moich postow ( do dzisiaj splacam Norwegie ).
Moim celem nie jest straszenie czy odradzanie ale zdarzaja sie takie przypadki jak Ja i warto uniknac moich doswiadczen ,
Policzcie kompletnie wszystkie za i przeciw ,szczegolnie finanse
pozdrawiam..........z domu
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
KACZOR1 napisał:
CZY MOŻE KTOŚ MI POWIEDZIEĆ CZY TO BĘDZIE POMOCNE I DUŻYM ATUTEM W POSZUKIWANIU PRACY W NORWEGI JAK PRACOWAŁEM W IRLANDII I MAM WSZYSTKO NA PAPIERKU GDZIE ROBIŁEM I CO ORAZ POSIADAM REFERENCIE POMOŻE MI COŚ TO W POSZUKIWANIU PRACY W NORGE MAM 7 LAT PRACY NA WYSPIE I ROBIĘ TERAZ KURS NA WÓZEK WIDŁOWY I PRAWO JAZDY KATEGORI ,,C,, JAKIE MAM SZANSĘ NA PRACĘ ??????????????

jezeli znasz norweski to nie bedziesz mial problemu z praca...

problem polega na tym , ze bardzo duzo rodakow z angielskim siedzi na bezrobolu, wiec jezeli kogos maja przyjac do pracy z angielskim to wybieraja osobe, ktora pracowala juz w norge i ma norweskie referencje, noo chyba ze ktos zgodzi sie pracowac za grosze, to wtedy wezma nowego...bo taniej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
KACZOR1 napisał:
CZY MOŻE KTOŚ MI POWIEDZIEĆ CZY TO BĘDZIE POMOCNE I DUŻYM ATUTEM W POSZUKIWANIU PRACY W NORWEGI JAK PRACOWAŁEM W IRLANDII I MAM WSZYSTKO NA PAPIERKU GDZIE ROBIŁEM I CO ORAZ POSIADAM REFERENCIE POMOŻE MI COŚ TO W POSZUKIWANIU PRACY W NORGE MAM 7 LAT PRACY NA WYSPIE I ROBIĘ TERAZ KURS NA WÓZEK WIDŁOWY I PRAWO JAZDY KATEGORI ,,C,, JAKIE MAM SZANSĘ NA PRACĘ ??????????????
najlepiej jakbys mial papierek o pracy w NO...

Twoje C szalu nie robi... tak jak i ten wozek widlowy... nawet i zajebisty angielski jesli takowym wladasz... phi... szalu nie ma....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co to za przekręty z tym wózkiem widłowym w Polszy wyrabiają
że teraz każdy go ma
no z tych co to bez żadnego fachu są
to już chyba bardziej popularne niż
magister zarządzania i marketingu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
jasta102 napisał:
że teraz każdy go ma

chyba musze sobie zrobic taki kurs... sam nie wiem do czego??? ale skoro wszyscy maja??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Yatsek napisał:
jasta102 napisał:
że teraz każdy go ma

chyba musze sobie zrobic taki kurs... sam nie wiem do czego??? ale skoro wszyscy maja??

w Gdansku kosztuje 650 zl i trwa .....2 godziny ( oficjalnie 2 tygodnie ) .....wozki na kraje EU do 75 ton, w NO -T1,T2,T4- tez sobie "zrobilem" pffff, sumie nie wiem po co...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
BiZi napisał:
w Gdansku kosztuje 650 zl i trwa .....2 godziny ( oficjalnie 2 tygodnie ) .....wozki na kraje EU do 75 ton, w NO -T1,T2,T4- tez sobie "zrobilem" pffff, sumie nie wiem po co...
ja mam na lifty w NO noe ale na wozki to bym sobie zrobil w PL....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok