Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (18997 niezalogowanych)
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
lena003 napisał:
[quote]aktivebat.no napisał:
img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/t 0 Minuty temu Oklaski: 0
ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat zdjecia.... pani na tym zdjeciu nie znam i nic nie moge o niej powiedziec.... moim skromnym zdaniem wcale nie trzeba dawac rozbieranych zdjec by osiagnac swoj cel, powiem wiecej takie zdjecia[b] jeszcze bardzej prowokuja.[/[/b]quote]

nawet nie wiesz jak ty mnie prowokujesz
ale w końcu sie doigrasz ........

...przestan,bo podplynie blizej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
[quote]lena003 napisał:
aktivebat.no napisał:
img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/t 0 Minuty temu Oklaski: 0
ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat zdjecia.... pani na tym zdjeciu nie znam i nic nie moge o niej powiedziec.... moim skromnym zdaniem wcale nie trzeba dawac rozbieranych zdjec by osiagnac swoj cel, powiem wiecej takie zdjecia[b] jeszcze bardzej prowokuja.[/[/b]quote]

nawet nie wiesz jak ty mnie prowokujesz
ale w końcu sie doigrasz ........

...przestan,bo podplynie blizej

spoko nie boję się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(ola1234)
Wiking
No ja zaraz oszaleje! przeczytałam cały post i jestem przerażona!!! miałam wyjechać do Norwegii z moim dzieciątkiem ale to jakiś faszystowski kraj!!! to się wszystko dzieje na naszej planecie, w sumie nie tak daleko nas!!!! zabierają dzieci za plame na bluzce po ketchupie za gila pod nosem!!! matko boska!!! Nie chcą wejść do Uni bo nie chca przyjmować dyrektyw unijnych rozporządzeń traktatów tylko po to by móc wychować sobie społeczeństwo pod swoje dyktando , wyprać mózgi dzieciom!! poważnie sie zastanawiam nad wyjazdem, moze znajdę badziej cywilizowany kraj, dla którego rodzina ma jakieś znaczenie.
proszę się nie obrażać za to co pisze ale jestem zbulwersowania!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Henry Behrens
(Optimus alienacja)
Nowicjusz
ola1234 napisał:
No ja zaraz oszaleje! przeczytałam cały post i jestem przerażona!!! miałam wyjechać do Norwegii z moim dzieciątkiem ale to jakiś faszystowski kraj!!! to się wszystko dzieje na naszej planecie, w sumie nie tak daleko nas!!!! zabierają dzieci za plame na bluzce po ketchupie za gila pod nosem!!! matko boska!!! Nie chcą wejść do Uni bo nie chca przyjmować dyrektyw unijnych rozporządzeń traktatów tylko po to by móc wychować sobie społeczeństwo pod swoje dyktando , wyprać mózgi dzieciom!! poważnie sie zastanawiam nad wyjazdem, moze znajdę badziej cywilizowany kraj, dla którego rodzina ma jakieś znaczenie.
proszę się nie obrażać za to co pisze ale jestem zbulwersowania!!!

Za duzo naczytalas sie niemiarodajnych opinii na forum. A jezeli Norge to faszystowski kraj to norwedzy musza byc faszystami. Pewnie gdzies istnieja obozy zaglady, do ktorym beda masowo wysiedlac innych untermenschenow.
Co do Unii, to Norge jako kraj EEA spelnia wiekszosc dyrektyw unijnych( wylaczajac rolnictwo i walute)
Mysle, ze zamiast pratkowac swoja ignorancja, powinnas znalezc sobie ten inny " bardziej cywilizowany" kraj.
BTW. Z jednego juz chcesz spierdolic wiec wnosze, ze on nie jest zbyt cywilizowany jak na twoje standardy. Moze je okreslisz, bedzie latwiej ci pomoc. Jezeli Norge jest faszystowskie to moze uderz do Piotrusia Pana. Nibylandia brzmi ok?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(ola1234)
Wiking
Wiedziałam że jakis łoczytany zakompleksiony bubek się znajdzie by wylać swoje żale i kompleksy na klawiature, no pojechałeś mi stary że hej, ale widze że to forum mnoży sie od takich jak Ty którzy zamiast pracować siedzą na dupie i szukają usprawiedliwienia dla swej beznadziei. Relaks kolo albo dawał napisz coś jeszcze, dowal mi jak to Ci tylko poprawi humor to proszę zapewne sie wzruszę przeokropnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Bubkowa paniusiu, to Ty przyszlas tu wylac zal, ze chyba z wyjazdu do Norwegii nici
Wylac swoj zal i zolc, bo Ci watroba wrecz gnije, a mialo byc tak pieknie.

Z tym innym krajem, cywilizowanym, to dobry pomysl, ale dlaczego nie Polska ?
Czyz to nie jest cywilizowany, niefaszystowski kraj, przyjazny dzieciom,w ktorym rodzina jest najwyzszym dobrem, gdzie dzieci za gile pod nosem nikt nie zabiera, malo tego nawet jak bedziesz je tlukla, to i tak Ci nie zabiora
Dlaczego musisz z niego uciekac i narazac swoje dzieci na obce i nieznane ? Hæ ?

Teraz zakoncze w Twoim stylu : tylko prosze sie nie obrazac za to co napisalam, ale jestem zbulwersowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(ola1234)
Wiking
No teraz to wysiliłeś mózgownice, pojechałeś mi że hej, ale wiesz co szkoda tych ludzi na forum którzy czytają te Twoje prostackie teksty, nie chce mi się z Tobą gadać nie bedę sie zniżać ..

the end.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Wiking
ola1234 napisał:
No teraz to wysiliłeś mózgownice, pojechałeś mi że hej, ale wiesz co szkoda tych ludzi na forum którzy czytają te Twoje prostackie teksty, nie chce mi się z Tobą gadać nie bedę sie zniżać ..

the end.

Wiesz - jesli wierzysz w to ze Norwegia to faszystowski kraj, a dzieci zabieraja za plame czy gluta - to gratuluje... Nie wysililas wogole swojej mozgownicy tylko przeczytalas malo wiarygodne tłumaczenia i dodalas swoje 3 grosze...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
ola1234 napisał:
(...) moze znajdę badziej cywilizowany kraj, dla którego rodzina ma jakieś znaczenie.
!

Na Wschód Aleksandro, na Wschód...

I pamiętaj, jak w dzikiej głuszy będziesz czytać te wszystkie statystki, typu: jaki kraj najlepszy do życia, najszczęśliwsze społeczeństwa, najzdrowsi ludzie, etc..., nie zamartwiaj się i nie łam. Pomyśl wówczas: "a ch...j, bajdorzenie! Takimi pierdołami to innych mogą karmić, ale nie MNIE!"

Przypomnisz sobie wtedy keczup na bluzeczce i wszystkie wątpliwości odpłyną w dal.

My tutaj piszący, wraz z Tobą cieszymy się, iż wybiłaś sobie z głowy ten idiotyczne i nielogiczny pomysł o przeprowadzce do Norwegii.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok