Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

rzeznik - Norwegia

Czytali temat:
(437 niezalogowanych)
4 Posty
Paweł Olejko
(pawlo1234)
Wiking
witam chciałem sie zapytac czy moze nie wie ktos o pracy w rzezni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pawlo1234 napisał:
witam chciałem sie zapytac czy moze nie wie ktos o pracy w rzezni
A Ja , chciałem się zapytać ciebie , czy wiesz coś o Moich Skarpetach ...!
---
Informacja dodatkowa !
... Wczoraj wieczorem , jeszcze stały w sieni ... a dzisiaj , za Jasną Cholerę , nie mogę Ich znaleźć ...!!! .

Niemniej
Pozdrawiam
W Tym Nowym Roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak stały tak i wyszły na spacer nad fiordy , przewietrzyć się , pooddychać świeżym powietrzem ...skoro nie były prane od przeprowadzki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Olejko
(pawlo1234)
Wiking
jak ma ktos jakis kontakt do posredników kturzy załatwiaja robote w rzezni gulbym bardzo wdzieczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pawlo1234 napisał:
jak ma ktos jakis kontakt do posredników kturzy załatwiaja robote w rzezni gulbym bardzo wdzieczny
Ach człowiecze Marny , widzę iż Moja Ironia , jednak nie dotarła do ciebie jak należy ...
A szkoda ...!!! .
---
POŚREDNIKÓW musisz szukać w Polsce a nie w Norge ...
---
Tu Norwescy Pośrednicy , mówią i piszą po Norwesku i jedynie przyjmują aplikacje po angielsku , o ole mają akurat "nóż na gardle"... ,ponieważ ... er sesongen på lamm ...
Polska i tylko Polska ...
Tam sprawdzą co umiesz , nauczą podstaw Norweskiego i jak się będziesz MOCNO starał to napewno wyjedziesz ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
pawlo1234 napisał:
Ach człowiecze Marny , widzę iż Moja Ironia , jednak nie dotarła do ciebie jak należy ...
A szkoda ...!!! .
---
POŚREDNIKÓW musisz szukać w Polsce a nie w Norge ...
---
Tu Norwescy Pośrednicy , mówią i piszą po Norwesku i jedynie przyjmują aplikacje po angielsku , o ole mają akurat "nóż na gardle"... ,ponieważ ... er sesongen på lamm ...
Polska i tylko Polska ...
Tam sprawdzą co umiesz , nauczą podstaw Norweskiego i jak się będziesz MOCNO starał to napewno wyjedziesz ...

Moze wczesniej gramatyka i ortografia jezyka polskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Olejko
(pawlo1234)
Wiking
mam znajomych kturzy pracowali w norwegi i tam byli polacy kturzy nagrywali robote tylko ze stracili kontakt z nimi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
pawlo1234 napisał:
mam znajomych kturzy pracowali w norwegi i tam byli polacy kturzy nagrywali robote tylko ze stracili kontakt z nimipewno ci kturzy nagrywali te robote tera siedzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok