Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

TRANSPORT DO POLSKI - Norwegia

Czytali temat:
(208 niezalogowanych)
8 Postów

(Gregory72)
Wiking
Witam.Od wtorku jestem w Tromso.Zabirę towar do Polski dostawczakiem 22m3-3 tony.Zainteresowanych proszę o kontakt na email shipservicetransport@o2.pl lub kont.tel.+48 601-975-998.Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.Grzegorz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel ma auto co nie nadaje się do jazdy w tamtych okolicach ....to wyświadczysz mu przysługę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
gabriel ma auto co nie nadaje się do jazdy w tamtych okolicach ....to wyświadczysz mu przysługę
Jesteś w błędzie .
Obie Skody , były sprawne i miały aktualne przeglądy , oraz ubezpieczenia .
Niemniej , ze względu na wysokie koszty ściągnięcia z rowu oraz , bardzo długi okres "kolejka" ponownego przeglądu i takie takie tam INNE "norweskiego Auta" ... poszło ono na żyletki .
---
Polskie auto cały czas było sprawne ... !
Niemniej Ja już nie mogę Nim Jeździć i tyle , dlatego OGŁOSIŁEM iż Oddam go , Temu kto takie prawo MA ...
---
Aktualny przegląd jest do Lutego , ubezpieczenie minie też na dniach ,
Nie ma sensu targać go do Polski , niemniej tu na miejscu , może jeszcze Komuś być przydatne .
---
Inaczej też pójdzie na żyletki .
---
Ja na razie zakończyłem przygodę z Marką Skoda ... / chyba , że trafi się bardzo tani Yeti /
---
TERAZ MAM STAREGO ... Volkswagen Golf z 1994 r... . i tyle .

Niemniej , dziękuję za troskę i
Pozdrawiam Noworocznie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok