Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sprzedam Wszystko Dowioze Wszędzie handel - Norwegia

Czytali temat:
(436 niezalogowanych)
2 Posty
Bartłomiej Pejs
(norgee)
Wiking
Jeśli ma ktoś ochotę handlować czymś w Norwegii jestem otwarty na wszelkie propozycje proszę o kontakt na norgee@onet.eu przywioze wszystko co sie opłaca. pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
norgee napisał:
Jeśli ma ktoś ochotę handlować czymś w Norwegii jestem otwarty na wszelkie propozycje proszę o kontakt na norgee@onet.eu przywioze wszystko co sie opłaca. pozdrawiam.
---
NASTĘPNY SZMUGLER ...!!!
---
Który stwarza UŁUDĘ legalności , by następnie NABIĆ w butelkę , parę naiwnych aliensów ...
---
Niemniej każda Inicjatywa Rodaków , powinna być przyjmowana z Niepohamowanym Aplauzem .
---
Inaczej, będziemy przecież kurwami , które nie szanują Polskości i Polaków i nie ważne iż tenże polaczek ... kradnie w żywe oczy ... !
---
Niemniej
... MIŁEGO Tego NOWEGO ROKU ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pewnie rzyd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
mam do sprzedania szybę p-panc o wymiarach 1890 -1110-84 ,waga w granicach 430-445 KG.szyba nowa i nigdy nie nie montowana i nie postrzelana .mój szefuncio niestety nie właściwie z nią się obchodził i zbił wewnętrzną (hartowaną) warstwę.cena nowej to jakieś 60 .000 netto a że handlujesz wszystkim to puszczę ci ją za 10000 brutto . czekam na propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Bartłomiej Pejs
(norgee)
Wiking
Nikogo nie myśle nabijac w butelkę, oferuje tylko interes pomiędzy Polska a Norwegia jeśli ma ktoś jakieś pomysły chętnie będę współpracował. A ta szybę przyjacielu to sobie wsadz w kieszeń i baw sie dobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok