Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Iza Bela Marzena D........a Kinga Lk Wiolus1 Agnieszka Otto (6502 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
a to mi przypomina zadanie pytania na forum

szczególnie 1.05

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
To zle sądzisz . On zaczął z tekstami z innego wątku, nijak nie pasujacymi tu i jeszcze zapytał czy mnie mąż zostawił i dodał do tego moje dzieci.
Potem pisał coś o delikatnym zwracaniu uwagi, ze jestem sfrustrowana, niedowartosciowana i ze mogę mu kafelki w łazience położyć . Szczekal do mnie jeszcze bezpodstawnie, mimo ze prosiłam aby się odpierdolil. A on co? Założył nowy profil i udawał kogoś innego . Żenada. Juz bardziej nie można zrobić z siebie idioty.
Nadal twierdzisz ze to ja im dowalilam?
Ja tylko zwróciłam uwagę na błąd i dowiedziałam się ze trzeba takich jak ja tepic.
Co do pomocy to się nie wypowiadaj, bo nikomu na forum jej nie udzieliłas.
Masz dziwny syndrom, jeżeli ktoś raz się z tobą nie zgodzi od razu stajesz się oponentem, w każdej dziedzinie. Wtedy wtracasz się do rozmowy, zaczepiasz i tak potem się to kończy
Po prostu belkoczesz bez sensu.
Zrozumiałe ze bronisz znajomych. Tylko ostatni raz powtórzę - ja ich nie obrazilam, nie nasmiewalam się ze wiążą psom kokardy.
Faktem jest to, ze są to tepaki ze słoma w butach. Wystarczy poczekać i wyrzygaja swoją kulturę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Hilton napisał:
To zle sądzisz . On zaczął z tekstami z innego wątku, nijak nie pasujacymi tu i jeszcze zapytał czy mnie mąż zostawił i dodał do tego moje dzieci.
Potem pisał coś o delikatnym zwracaniu uwagi, ze jestem sfrustrowana, niedowartosciowana i ze mogę mu kafelki w łazience położyć . Szczekal do mnie jeszcze bezpodstawnie, mimo ze prosiłam aby się odpierdolil. A on co? Założył nowy profil i udawał kogoś innego . Żenada. Juz bardziej nie można zrobić z siebie idioty.
Ja tylko zwróciłam uwagę na błąd i dowiedziałam się ze trzeba takich jak ja tepic.
Masz dziwny syndrom, jeżeli ktoś raz się z tobą nie zgodzi od razu stajesz się oponentem, w każdej dziedzinie. Wtedy wtracasz się do rozmowy, zaczepiasz i tak potem się to kończy

Zrozumiałe ze bronisz znajomych. Tylko ostatni raz powtórzę - ja ich nie obrazilam, nie nasmiewalam się ze wiążą psom kokardy.
Faktem jest to, ze są to tepaki ze słoma w butach. Wystarczy poczekać i wyrzygaja swoją kulturę .

dlaczego widzisz to u mnie a nie zauważasz u siebie
ja nie potrzebuję pomagać na pokaz i dla oklasku
Hilton może to cena sławy,wiśniewski ten z czerwonymi włosami również wpuścił do domu kamery a potem się dziwił tak jak ty ,że wszystko o nim wiedzą -myślisz ,że masz wirtualnych znajomych ,którzy obok zad ci obrabiają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Królowa Nekrologów
(Królowa Nekrologów)
Wiking
Szanowna Pani Hilton
Uprzejmie chcialbym przelrosic za post mojej smarkatej siostry.Nic jej nieusprawiedliwia .Proponuje zawiesic broni Przepraszam za to ze tez sprawilem Pani przykrosc oraz Pani przyjacielowi.Pisze z konta siostry bo swoje usunolem
Zycze wesolych Swiat i mam nadzieje ze nie bedzie Pani chowala urazy
Z wyrazami szacunku
DZAQU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
NEXT napisał:
Karol.Ky napisał:
gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:
Rapter nie bylo mnie tutaj jakieś sieden godzin tj. od ok. godziny 16, a tu taki wątek urósł... Zacytuję Czesia; nie ogarniam o.o
Cóż i tak nieraz bywa .
Wszak Forum ... a Już w szczególności TO FORUM , to żywy organizm .
---
I trudno jest zaszufladkować ...
---
To nie nauka ścisła , z tępymi regułkami ... .
---
Ach i Och ...a za Oknem Tuż ,Tuż ... Święta .... Które , jak dla Mnie , zaczęły się właśnie od dzisiaj ...

Co do nauk ścisłych; w zakresie nauk ścisłych biologicznych od prawie każdej reguły są odstępstwa. Właśnie to jest w nich piękne.

karolu widzę,że się rozwijasz i zauważasz odstępstwa od reguł

Milo to slyszec, ale z drugiej storny odczuwam zaklopotanie, az tak konserwatywny jestem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
NEXT napisał:
Hilton napisał:

Hilton może to cena sławy,wiśniewski ten z czerwonymi włosami również wpuścił do domu kamery a potem się dziwił tak jak ty ,że wszystko o nim wiedzą -myślisz ,że masz wirtualnych znajomych ,którzy obok zad ci obrabiają

U siebie nie zauważam, gdyż u mnie takie zjawisko nie występuje. Jestem przyzwyczajona do dyskusji i do tego, ze wspolrozmowcy mogą mieć inne zdanie w temacie, ze ja mogę nie mieć racji i inni maja prawo poprawić moj błąd.
Jeżeli czegoś nie wiem, to sie do tego nie wstydzę przyznać, jeżeli powiem coś , co ktoś oceni jako niesprawiedliwe, to przyjmuje to, poddaje przemysleniom.
To jest forum i sa tu zgrzyty, nikt nikomu nie bedzie przyklaskiwal. Miałam tu rozgrywki słowne z Lindemans, z Jasna i jeszcze kilkoma innymi, ale to nie oznacza, ze oni nigdy nie maja racji. Nie zawsze moj punkt widzenia zgadza sie z ich, ale to nie oznacza ze trzeba być uprzedzonym.
Np. Jasna często ma odmienne zdanie, ale lubię ja wirtualnie, bo ma poczucie humoru i sie nie obraza, tak jak ty.
A tobie raz powiedziałam, ze nazywanie smakoszy karpia innymi inaczej jest niemądre, a ty sie odrazu obruszylas. Napisałas, ze owszem sa glupkami, a teraz sie wymigujesz.
Ty rownież nie dostrzegasz różnicy w tym, ze nie oceniamy stylu ubierania sie, rodzaju posiłków itp, ocenia możemy to, co ktoś ma w głowie. Zwrócenie uwagi komuś, ze robi błędy, ze nie rozumie słów, których używa nie jest niczym złym, jest potrzebne, aby zapobiegać ignoranctwu. Będę to robić do śmierci.
Co do pomocy, to nigdy nie pomagalam na pokaz, nie chwalilam sie na forum ile wpłacilam na organizacje charytatywne itp. Natomiast pomocy na forum nie ukrywam, bo jest to niemożliwe. Forum po to jest, żeby sie dzielić informacjami. W dziale o silnikach samochodowych nie wypowiadam sie, bo nie mam o tym pojęcia.
Nie rozumiem, co ma oznaczać twoje nawiązanie o Wisniewskim do tego, ze ja sobie nie życzę, aby ktoś mieszal w sprawy dorosłych moje dzieci i używał ich jako argumentu, przypomnę ci ze ty tez uzylas dzieci ( w ogólnym znaczeniu) żeby obronić swój punkt widzenia. To, ze kiedyś opowiedziałam o tym co mi sie przydarzyło nie daje prawa, aby ktoś używał moich dzieci do rozgrywek słownych. To jest poniżej poziomu.
Zaplatalas sie w swoich zeznaniach. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i jesteś stronnicza, taka jest różnica , bo ja jestem sprawiedliwa.
A sława, cóż... Jestem na forum od początku jego działalności i mimo iż dwa razy rezygnowalam, to jestem nadal pod tym samym nickiem. Jesli ktoś jest prawie 5 lat na forum to trudno, żeby nie był zapamietany, tak jak np. Gabriel.
P.s. Papparazzi jeszcze mnie nie śledzą, więc raczej nici ze sławy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Hilton napisał:
NEXT napisał:
Hilton napisał:

U siebie nie zauważam, gdyż u mnie takie zjawisko nie występuje. Jestem przyzwyczajona do dyskusji i do tego, ze wspolrozmowcy mogą mieć inne zdanie w temacie, ze ja mogę nie mieć racji i inni maja prawo poprawić moj błąd.
Jeżeli czegoś nie wiem, to sie do tego nie wstydzę przyznać, jeżeli powiem coś , co ktoś oceni jako niesprawiedliwe, to przyjmuje to, poddaje przemysleniom.
To jest forum i sa tu zgrzyty, nikt nikomu nie bedzie przyklaskiwal. Miałam tu rozgrywki słowne z Lindemans, z Jasna i jeszcze kilkoma innymi, ale to nie oznacza, ze oni nigdy nie maja racji. Nie zawsze moj punkt widzenia zgadza sie z ich, ale to nie oznacza ze trzeba być uprzedzonym.
Np. Jasna często ma odmienne zdanie, ale lubię ja wirtualnie, bo ma poczucie humoru i sie nie obraza, tak jak ty.
A tobie raz powiedziałam, ze nazywanie smakoszy karpia innymi inaczej jest niemądre, a ty sie odrazu obruszylas. Napisałas, ze owszem sa glupkami, a teraz sie wymigujesz.
Ty rownież nie dostrzegasz różnicy w tym, ze nie oceniamy stylu ubierania sie, rodzaju posiłków itp, ocenia możemy to, co ktoś ma w głowie. Zwrócenie uwagi komuś, ze robi błędy, ze nie rozumie słów, których używa nie jest niczym złym, jest potrzebne, aby zapobiegać ignoranctwu. Będę to robić do śmierci.
Co do pomocy, to nigdy nie pomagalam na pokaz, nie chwalilam sie na forum ile wpłacilam na organizacje charytatywne itp. Natomiast pomocy na forum nie ukrywam, bo jest to niemożliwe. Forum po to jest, żeby sie dzielić informacjami. W dziale o silnikach samochodowych nie wypowiadam sie, bo nie mam o tym pojęcia.
Nie rozumiem, co ma oznaczać twoje nawiązanie o Wisniewskim do tego, ze ja sobie nie życzę, aby ktoś mieszal w sprawy dorosłych moje dzieci i używał ich jako argumentu, przypomnę ci ze ty tez uzylas dzieci ( w ogólnym znaczeniu) żeby obronić swój punkt widzenia. To, ze kiedyś opowiedziałam o tym co mi sie przydarzyło nie daje prawa, aby ktoś używał moich dzieci do rozgrywek słownych. To jest poniżej poziomu.
Zaplatalas sie w swoich zeznaniach. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i jesteś stronnicza, taka jest różnica , bo ja jestem sprawiedliwa.
A sława, cóż... Jestem na forum od początku jego działalności i mimo iż dwa razy rezygnowalam, to jestem nadal pod tym samym nickiem. Jesli ktoś jest prawie 5 lat na forum to trudno, żeby nie był zapamietany, tak jak np. Gabriel.
P.s. Papparazzi jeszcze mnie nie śledzą, więc raczej nici ze sławy.

Qurw.. jak można o sobie pięknie pisać -gratuluję
Zgnoiłaś tych ludzi do tego stopnia ,że słów brak a przypieprzasz się do innych inaczej ...
nie odezwała bym się nic ale oni nie są pierwszymi tak przez ciebie potraktowanymi zrobiłaś już tak z osobą ,która się bardzo dobrze o tobie wypowiadała jak dla mnie jesteś nikim,pod tym względem ,pozostaje ci już tylko dobre słowo odnośnie twoich pomocy .
Ja osobiście miała bym w dupie twoją pomoc ...bo srasz wyżej niż dupę masz a z tego co widać wielu jest tu uzależnionych od ciebie -więc baw się dobrze kolejne 5 a nawet 10 lat a ode mnie wara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NEXT napisał:
a ode mnie wara
Warę to masz między nogami , o ile faktycznie , jesteś kobietą ...
---
A nie , jakimś Forumowym , męskim Dziwadłem ...!
---
Niemniej ...
Ach i Och ... Świąteczny SZAŁ ... drinkowałem do piątej nade ranem , alkohol to dobry napitek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT napisał:
[b]
hehe lubię to,coś ala lindemans potrafi tak zdefiniować samą siebie a jednak udawać,że nie napisała o sobie samej

W temacie yorka w ogole nie zabieralam glosu. Wiec mozesz wyjasnic o co ci chodzi ?

To samo zrobilas kilka dni temu, wlazlas w watek, nie napisalas nic na temat, a tylko przypieprzylas sie do mnie. Dokladnie tylko po to tam przyczlapalas. Nie chodzilo ci o zadna dyskusje, tylko o zaczepke.

To sa twoje metody : nie wazne jaki temat, nie wazne czy na temat - wazne zeby sie przypieprzyc do kogos, kto wczsniej, w innych tematach mial inne zdanie niz ty.
Na tym forum jestes jedna z nielicznych, ktora, prawie zawsze, nie ocenia wypowiedzi, a jedynie osobe. Nie jestem nawet pewna, czy ty w ogole rozumiesz o co w tym chodzi.
Pozniej niejednokrotnie plujesz sie i pienisz o to, ze ktos tam do kogos sie przyczepil, a bardzo czesto wlasnie do ciebie. Poniewasz nie masz okreslonych pogladow i nie trzymasz sie ich, a na forum funkcjonujesz wylacznie po to, zeby atakowac osobe, a nie dyskutowac poglady na dany temat, dlatego bardzo czesto, swoja kolejna wypowiedzia, zaprzeczasz poprzednim.
Zalosnie to wypada.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
NEXT napisał:
a ode mnie wara
Warę to masz między nogami , o ile faktycznie , jesteś kobietą ...
---
A nie , jakimś Forumowym , męskim Dziwadłem ...!
---
Niemniej ...
Ach i Och ... Świąteczny SZAŁ ... drinkowałem do piątej nade ranem , alkohol to dobry napitek .

choć byś chlał dzień i noc to i tak ryja nie zdezynfekujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok