Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
michał smoter Dan M Ania R DavidDashii Robert1994 kubawafel sebastian20 Pawlelk (6900 niezalogowanych)
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
anders b. napisał:
NorgeMatrix napisał:
Dla zainteresowanych nr tel. +48535914287 i juz smigam na malowanko

Jesli ktos czyta te posty to napisalem nr tel dla tych ktorych wyjebal w powietrze, MOZE GO ZNAJDZIECIE W KIELCACH, zarraz znajomy przyjedzie to zadzwoni do niego, po glosie go pozna, jak cos bede wiedzial to napisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
NorgeMatrix napisał:
anders b. napisał:
NorgeMatrix napisał:
Dla zainteresowanych nr tel. +48535914287 i juz smigam na malowanko

Jesli ktos czyta te posty to napisalem nr tel dla tych ktorych wyjebal w powietrze, MOZE GO ZNAJDZIECIE W KIELCACH, zarraz znajomy przyjedzie to zadzwoni do niego, po glosie go pozna, jak cos bede wiedzial to napisze

ale pierdolisz.....

jak typ jest gramotny, to zmieni numer i zegnaj gienia....

na psiarnie daj numer,a oni zadzwonia i ustalą miejsce pobytu podczass rozmowy > nie oglądasz filmów akcji (?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
J Majkowski
(chromis79)
Początkujący
Rzymski82 napisał:
skoro ty przejmujesz północ to ja zaklepuje południe.

Znam takiego jednego ćwoka i ten to też oszołom postanowił wyjechać do Anglii w poszukiwaniu roboty. Nie znał języka, nie znał nikogo, nie miał nagranej roboty. Słyszał że ludzie tam popierniczaja i one też chce. Pożyczył kasę od rodziny, kupił bilet i wyruszył z zamiarem wygrania bitwy o Anglię. Wylądował. Poszedł do kibla tam mu najebali, kasę zabrali i zostawili. Rodzina ściągała go do Polski przez jakiś kościół.

I taki jest wasz los nieunikniony - jebane matoły!

Poziom Twoich wypowiedzi świadczy że jak to dobrze napisałeś jesteś właśnie jebanym matołem w dodatku maksymalnie zakompleksionym i świadomym swojej przytłaczającej głupoty....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Zakompleksiony? Przecież ja się w całości akceptuje. Nie używaj słów których nie znasz znaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Taki Ktos i Rzymski82, moze przyda wam sie czlowiek (mysle o sobie) jeszcze do pomocy, zrobilem biznesplan, jak mozecie to rzuccie okiem

Mysle o 9 miastach w Pl np. Szczecin, Gdansk, Olsztyn, Poznan, Warszawa, Zielona Gora, Wroclaw, Krakow, Lublin.
Na kazde miasto tydzien czasu
Mysle ze 10 minut na osobe starczy, a wiec
6 osob na godzine x 8 godzin x 7 dni x 100 PLN = 33600 PLN X 9 miast = 302400 PLN

Koszt wynajmu 2000 x 9 = 18000 PLN
Koszty transporu zalozmy na 5000

302400 - 18000 - 5000 = 279400 PLN (- 10 % na nieprzewidziane wydatki) = 251460 PLN

251460 na 3 = 83000 pln

Kurwa co ja tu robie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
J Majkowski
(chromis79)
Początkujący
Rzymski82 napisał:
Zakompleksiony? Przecież ja się w całości akceptuje. Nie używaj słów których nie znasz znaczenia
A można zaakceptować swoją głupotę ,prostote,chamstwo i brak wychowania???Do dzisiaj myślałem że jest to niemożliwe...Ale skoro tak mówisz...nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić cie za to że nazwałem cie zakompleksionym....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
NorgeMatrix napisał:
Taki Ktos i Rzymski82, moze przyda wam sie czlowiek (mysle o sobie) jeszcze do pomocy, zrobilem biznesplan, jak mozecie to rzuccie okiem

Mysle o 9 miastach w Pl np. Szczecin, Gdansk, Olsztyn, Poznan, Warszawa, Zielona Gora, Wroclaw, Krakow, Lublin.
Na kazde miasto tydzien czasu
Mysle ze 10 minut na osobe starczy, a wiec
6 osob na godzine x 8 godzin x 7 dni x 100 PLN = 33600 PLN X 9 miast = 302400 PLN

Koszt wynajmu 2000 x 9 = 18000 PLN
Koszty transporu zalozmy na 5000

302400 - 18000 - 5000 = 279400 PLN (- 10 % na nieprzewidziane wydatki) = 251460 PLN

251460 na 3 = 83000 pln

Kurwa co ja tu robie

Kwoty wyglądają zachęcająco. Można by było jeszcze pobierać 200 za wyrobienie paszportu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
chromis79 napisał:
Rzymski82 napisał:
A można zaakceptować swoją głupotę ,prostote,chamstwo i brak wychowania???Do dzisiaj myślałem że jest to niemożliwe...Ale skoro tak mówisz...nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić cie za to że nazwałem cie zakompleksionym....

Głupotę - bo nie dałem się wyruchać hmmmm
Prostotę - nie zgodzę się, czy ty wiesz ile w moim organizmie w ciągu sekundy zachodzi reakcji chemicznych. Bynajmniej nie są one proste
Co do chamstwa i braku wychowania - to poinformowanie kogoś o stanie faktycznym powinno skutkować postawieniem mi piwa i serdecznymi podziękowaniami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
J Majkowski
(chromis79)
Początkujący
Rzymski82 napisał:
chromis79 napisał:
Rzymski82 napisał:

Głupotę - bo nie dałem się wyruchać hmmmm
Prostotę - nie zgodzę się, czy ty wiesz ile w moim organizmie w ciągu sekundy zachodzi reakcji chemicznych. Bynajmniej nie są one proste
Co do chamstwa i braku wychowania - to poinformowanie kogoś o stanie faktycznym powinno skutkować postawieniem mi piwa i serdecznymi podziękowaniami

Hmmm.również nie dałem się wyruchać,więc nie wiem o co ta walka..
Jeżeli chodzi o poinformowanie o stanie faktycznym to nie sądze żebyś wniósł cos ciekawego do owej dyskusji oprócz zwyzywania kilku osób....myślę że można było zrobić to w bardziej kulturalny sposób...Jak maiwał mój kolega...."Logika chama jest nie zbadana "Idealnie to pasuje do Ciebie.....I myślę że najwyższa pora zakonczyć tą płową dyskusje....przynajmniej z Tobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
99 Postów
J Majkowski
(chromis79)
Początkujący
Teraz już wiem że wszystkie wasze odpowiedzi to jedna wielka ściema a to całe forum to jedno wielkie dno.....www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...graficzne_10,20.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok