Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak sprzedać? - Norwegia

Czytali temat:
(1508 niezalogowanych)
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Hejka mam pytanko. Czy wie ktoś może jak tu w Norwegii można i czy w ogóle można sprzedawać rękodzieło?? Od wielu lat zajmuje sie malarstwem,tworze aniołeczki z mas plastycznych, rzeźbię itd. W kraju nie było problemu. Raz na jakiś czaś wybrałam się z całym zapasem prac na któryś z pobliskich rynków czy na bazarek i dorobiłam troszkę grosza. Chciałabym sie dowiedzieć czy może i tutaj jest taka możliwość. Jestem bezrobotną mamusią, ciągle siędzę w domku a więć może możnaby było wykorzystać trochę wolnego czasu i troszeczkę dorobić. Będe wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
sa tzw: messe, tam mozna wystawiac i sprzedawac swoje wyroby. Oczywiscie trzeba zaplacic za miejscowke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Gaga dziękuje Ci bardzo za odp.Masz u mnie aniołeczka I pozwólcie ,że jeszcze popytam. A wiecie może godzie w okolicach Fredrikstad czy Sarpsborga znajdują się takie messe? Kiedy się to tam odbywa? a może wie ktoś ile placi sie za miejscówkę?? Jeśli cos wiecie dajcie znać proszę. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Mena , możesz równiez sprubować sprzedaży na finn.no .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok