Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Już narzeka.. - Norwegia

Czytali temat:
(722 niezalogowanych)
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Jeszcze nie zaczął się sezon, a już narzeka na innych!!! eurosport.onet.pl/zimowe/biegi/justyna-k...09257,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
NOREK napisał:
Jeszcze nie zaczoł się sezon, a już narzeka na innych!!! eurosport.onet.pl/zimowe/biegi/justyna-k...09257,wiadomosc.html

co w tym polonorku jebany dziwnego,ze misrzyni swiata, zdobywczyczi pucharu swiata(wielokrotnie) rząda, aby traktowano ja na równi z innymi! Nie lepiej,a na równi ???
Te twoje cioty juz pracuja nad nowymi kombinezoanmi, bo juz astma nie wystarcza na Justyne, to uciekają sie do nowinek technicznych
nasza justa moze w majtach i bez skarpet latac, a i tak te twoje teresy i rude skoksowane brzydactwo nie da jej rady!
Juz kiedy kupili specjalne smary od japonczyków, które pomogły im w ...jednym biegu
To ze maja miliony, wcale nie oznacza, ze wiedza na co i jak je wydac (patrz.norweskie drogi)
pić panie to trzeba umić
ps: naucz sie pisac po polsku wiesniaku, albo pisz po norwesku, jesli potrafisz, bo "zaczoł" to nie jest po polsku!
Byc moze to jakiis norweski/wiejski dialekt ?
tu co wies inaczej gadają......
ha det bonde!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Typowe polskie gadanie. Nic konkretnego do powiedzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
NOREK napisał:
Typowe polskie gadanie. Nic konkretnego do powiedzenia. wypierdalaj norweska kurwo!!!! co ty robisz na polskim forum?
...pytam po raz kolejny pierdolony matkojebco!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
NOREK napisał:
Jeszcze nie zaczął się sezon, a już narzeka na innych!!! eurosport.onet.pl/zimowe/biegi/justyna-k...09257,wiadomosc.html

przeczytaj dokładnie na co narzeka...na innych?czy na warunki mieszkaniowe? i zadaje proste pytanie dlaczego sa gorzej traktowani jak inni...i uważam,że ma do tego pełne prawo...to co osiągnęła i to ze jest w scisłej swiatowej czołówce upowaznia ja do tego typu sprzeciwów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
B.K. napisał:
NOREK napisał:

przeczytaj dokładnie na co narzeka...na innych?czy na warunki mieszkaniowe? i zadaje proste pytanie dlaczego sa gorzej traktowani jak inni...i uważam,że ma do tego pełne prawo...to co osiągnęła i to ze jest w scisłej swiatowej czołówce upowaznia ja do tego typu sprzeciwów...
ale komu to tłumaczysz? wyżej skomentowałem durnia i nie wiem co on tu robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przeciez

juz znalazlas...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
696969 napisał:
A pani B Korczyc zapomniała.

B.K. napisał:
696969 napisał:
POMOZECIE Szukam pracy." target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >www.adecco.pl/pl-PL/Pages/StronaGlowna.aspx

pani B.Korczyc nie zapomniała chociaz nigdy w tej sławetnej firmie nie pracowałaa małzonek a i owszem...
i dlatego z dobroci serca pomaga jakiemus nieudacznikowi polecając,aby też zacząl kariere osobistą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Mnie się wydaje, że to PZN jest odpowiedzialny za zakwaterowanie. A może jest inaczej?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok