Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pytanie do operatorow zurawi samojezdnych i kopare - Norwegia

Czytali temat:
(761 niezalogowanych)
2 Posty
operator maszyn
(the one79)
Wiking
Witam...
Chciałbym uzyskać informacje na temat gdzie takie uprawnienia można zamienić na Norweskie i czy wogole jest taka możliwość dodam ze już szukałem postów na tym forum ale tak do końca tego nieznalazlem...?Sa to dwa różne uprawnienia jedno wydawane przez udt a drugie przez górnictwo i wydaje mi się ze to będzie miało jakieś znaczenie?Interesuje mnie również czy będę musiał podać Norweski adres nieukrywam mieszkam w Polsce i taki adres podam...

Wiem ze to dużo pytań jak na jeden post wiem również ze wielu tutaj pytania denerwują i dziwią mam jednak nadzieje na jedna konkretną odpowiedz z góry dziękuję wszystkim pomocnym tymczasem pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
the one79 napisał:
Witam...
Chciałbym uzyskać informacje na temat gdzie takie uprawnienia można zamienić na Norweskie i czy wogole jest taka możliwość dodam ze już szukałem postów na tym forum ale tak do końca tego nieznalazlem...?Sa to dwa różne uprawnienia jedno wydawane przez udt a drugie przez górnictwo i wydaje mi się ze to będzie miało jakieś znaczenie?Interesuje mnie również czy będę musiał podać Norweski adres nieukrywam mieszkam w Polsce i taki adres podam...

Wiem ze to dużo pytań jak na jeden post wiem również ze wielu tutaj pytania denerwują i dziwią mam jednak nadzieje na jedna konkretną odpowiedz z góry dziękuję wszystkim pomocnym tymczasem pa

Proszę: www.norskkompetanseregister.no/index.php?id=58 takie coś mi jest wiadome, ale chyba trochę stare:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
operator maszyn
(the one79)
Wiking
sih87 napisał:
the one79 napisał:
Witam...

Proszę: www.norskkompetanseregister.no/index.php?id=58 takie coś mi jest wiadome, ale chyba trochę stare:/

Dzieki ziomek obczajam to wlasnie Norweskiego nieznam)ale jakos popróbuje nigdzie mi sie niespieszy bede dobrej mysli)) dzieki wielkie jeszcze raz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok