Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy jako operator koparko-ładowarki - Norwegia

Czytali temat:
Wojtek Krakowiak (489 niezalogowanych)
12 Posty

(Pablo660)
Wiking
Witam, szukam pracy w okolicach Ålgård , posiadam około 5-cio letni staż na maszynach budowlanych, takich jak ładowarka zwykła, ładowarka teleskopowa, koparko-ładowarka, wózek widłowy - również nie sprawia mi problemów.
Posiadam prawo jazdy kat.B, własny samochód i Polskie uprawnienia na koparko-ładowarke oraz częściowo udokumentowane moje staże i stanowiska pracy.

Języka Norweskiego dopiero się uczę.

---------------------------------jestem dostępny w każdej chwili-----------------------------------------------
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Pablo660)
Wiking
aktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Pablo660 napisał:
Witam, szukam pracy w okolicach Ålgård , posiadam około 5-cio letni staż na maszynach budowlanych, takich jak ładowarka zwykła, ładowarka teleskopowa, koparko-ładowarka, wózek widłowy - również nie sprawia mi problemów.
Posiadam prawo jazdy kat.B, własny samochód i Polskie uprawnienia na koparko-ładowarke oraz częściowo udokumentowane moje staże i stanowiska pracy.

Języka Norweskiego dopiero się uczę.

---------------------------------jestem dostępny w każdej chwili-----------------------------------------------

staz i to czesciowo udokumentowany tylko to nie wszystko!!!! na ten sprzet to prawdziwe papiery potrzebujesz!!!!! a i wiecej tematow sobie pozakladaj z tym spamem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok