Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
vbozov (3046 niezalogowanych)
11 Postów
Brad Pit
(BradPit)
Wiking
anatol napisał:
4altee napisał:
Bo my jestesmy debesciacy i za to nas nie lubia Jak na dahcu w Ikast,wiozlem 350 kilo papy na wozku,to bili mi brawo cieniasy(wozili po dwie rolki i wymiekali)

wyobrażam sobie to bicie ci brawa,ja pierdz.....,aleś ty głupi -wiesz komu się bije brawo ..niemowlęciu albo downowi jak lodem trafi do ust i

teraz mozna do listy braw dopisać wożenie papy w ilości 350 kg

Brawo !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
Niby brawo bija a potem sobie mysla,ze i tak jak co do czego przyjdzie to Ciebie zwolnia..nie ich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
Czyli chodzlo o to,ze jestes po prostu silny gosc !!! Faktem jest,ze przecietnego Norwega bijemy na łeb na szyje pod wzgledem sprytu,zaradnosci i siły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
20alex20 napisał:
Czyli chodzlo o to,ze jestes po prostu silny gosc !!! Faktem jest,ze przecietnego Norwega bijemy na łeb na szyje pod wzgledem sprytu,zaradnosci i siły O to właśnie chodziło(lecz jestem także wrażliwy na piękno,które trzeba dostrzec,które także nas otacza,a nie żebyśmy sobie pyskówki urządzali).Trochę mnie poniosło vlad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
Kazdy ma prawo sie wkurzyc Nieomylnych tez nie ma.Grunt to sie jakos dogadac,nawet jak sie uzywa wulgaryzmow mozna komus pomoc (jak sie okazuje niejednokrotnie na tym forum).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
podejrzewam, że to jednak nie żarty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
marek kolodziejczyk