Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wolne miejsce w aucie do Polski ;) - Norwegia

Czytali temat:
Michal Wisnia domagała (1489 niezalogowanych)
18 Postów
Andrzej K.
(Robot_nick)
Wiking
Hejka
Jadę do Polandii z Oslo, mam wolne miejsca dla pasażerów albo jakiejś paczki. Jadę rav4, wiec nie ma szału z miejscem, ale paczki do rozmiaru pralki czy TV się swobodnie zmieszczą

Wyjeżdżam w czwartek, 4 pazdziernika wieczorem. Moge wyjechać 5tego pazdziernika Trasa mi jest obojętna, więc mogę się dostosować w granicach rozsądku (mojego! ;p )...

Mogę jechać do Warszawy, Krakowa albo Lublina

Wracam 20-21 pazdziernika i też sam jeden samotny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
marta agata
(martaagata)
Nowicjusz
Ale ja czytalam gdzies twoje ogloszeie ze wieziesz kogos i ze przez swinoujscie elk lublin jedzesz.No chyba ze cos pomylilaz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Andrzej K.
(Robot_nick)
Wiking
No trochę Ci się poturbaniły daty 4 październik już był To ogłoszenie o którym Ty mówisz dotyczy wyjazdu na święta BN 22 grudnia Rozumiem, że chcesz się zabrać tak? )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
marta agata
(martaagata)
Nowicjusz
z checia a zabierasz jeszcze kogos???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Andrzej K.
(Robot_nick)
Wiking
Zbieram ekipę, jest kilka zaintersowanych osób, kto się pierwszy ostatecznie zdecyduje - ten lepszy Na razie mam jedną pasażerkę na 100%, pasażera na 95%, więc jedna osoba jeszcze się zmieści
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Robot_nick napisał:
Jadę rav4, wiec nie ma szału z miejscem
Robot_nick napisał:
Na razie mam jedną pasażerkę na 100%, pasażera na 95%, więc jedna osoba jeszcze się zmieści
Toyota RAV 4 5 drzwiowy
pojemność bagażnika [l]:586/1752
masa własna [kg]:1505
ladowność [kg]:605
liczba miejsc siedzących:5

jak rozlozysz fotele to wiecej ludzi wejdzie.... dla kilkuset koron az tak sie poswiecac... yhmmmm
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Migotka Panna
(panna_migotka)
Wiking
Myślę że tu nie tylko chodzi o korony, ale o te pasażerki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Andrzej K.
(Robot_nick)
Wiking
Kurcze, jakaś lekka ta ravka Sądziłem, że jest cięższa Yatsek jak zwykle wniósł wiele do dyskusji...

Niemal tyle co Panna Migotka, strzelająca w dziesiątke Chodzi bardziej o brak nudy w czasie kilkunastu godzin jazdy oraz o poznanie jakichś nowych znajomych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Migotka Panna
(panna_migotka)
Wiking
Oj biedny musisz być skoro szukasz nowych znajomości Ja fajnych znajomych szukam zupełnie w innym miejscu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Migotka Panna
(panna_migotka)
Wiking
A niech bedzie może skuszę się na transport do Polski z Tobą jak posiadasz jeszcze wolne miejsca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok