Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

paczka z polski do norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan (1884 niezalogowanych)
6 Postów

(dudi9200)
Wiking
Witam, na wstępie mówię ze użyłem opcji "szukaj" lecz nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
Czy znacie jakichś przewoźników którzy mogli by przewieść paczkę z Zawiercia, Częstochowy, Dąbrowy lub ewentualnie Katowic do Oslo? Szukałem w internecie ale w większości przewoiźnicy jeżdżą ze Szczecina i Poznania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Znam kilka osób, które pocztą wysyłały do Szczecina do biura przewoźnika, a ten zabierał paczkę do Norwegii. Możesz spróbować tej opcji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(dudi9200)
Wiking
Myślałem już nad tym. Tylko znając naszą pocztę Polską nie wiadomo ile będzie szła ta paczka, a chciałem w niej artykuły spożywcze przesłać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
A to możesz zrobic zakupy w internetowym sklepie, który wysyła produkty za granicę lub w Szczecińskim internetowym sklepie Piotr i Paweł, a oni dostarczą ją do przewoźnika, a on do Ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Masz tu numery tlf +48 790 711 000 ... +47 94 20 66 67 zabieraja i z Katowic i prawie z calej Polski

Moge polecic bo sama korzystalam z ich przewozow sa 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(dudi9200)
Wiking
Dziękuję Bardzo
Temat można zamknąć.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(mario78pt)
Wiking
Tez nad tym myślę żeby przesłać paczkę z polski około 20kg do Alesund i szukam kogoś kto by mi w tym pomógł
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Sławomir Lipa
(Slawek66)
Wiking
Dudu tel w norwegi 94206667 tam dowiesz się skąd biorą paczki . Ja posyłam z opola a oni jadą z krakowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok