Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomoc w ustawieniu anteny Sat. - Norwegia

Czytali temat:
(631 niezalogowanych)
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Szukam kogoś kto mógłby mi pomóc w ustawieniu anteny satelitarnej Cyfrowego Polsatu w Ræge, niedaleko Sola... niestety sama nie mogę złapać żadnego sygnału.
Proszę o kontakt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
przytulanka1990 napisał:
Szukam kogoś kto mógłby mi pomóc w ustawieniu anteny satelitarnej Cyfrowego Polsatu w Ræge, niedaleko Sola... niestety sama nie mogę złapać żadnego sygnału.
Proszę o kontakt.

przytulanko mogę Ci powiedzieć tyle ,że w grę ustawiania anteny wchodzą mm oraz czas łapania sygnału wiec za każdym razem jak troszeczkę przesuniesz odczekaj kilka sekund nawet więcej niż 10
i tak jak mówię jeden min i można sygnał stracić wymaga precyzji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ustaw w kierunku jak mają norwedzy a konwerter i antena w dół
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Dziękuję za podpowiedz aczkolwiek w dalszym ciągu szukam kogoś kto mógłby mi w tym pomóc bo sama próbowałam Twoim sposobem i straciłam tylko cenne 2 godziny, ale z tym ustawieniem w dół muszę jeszcze raz popróbować bo do tej pory miałam ustawioną w górę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Michael M.
(SmokWawelski)
Nowicjusz
Hej Przytulanko.
Mialem taki sam problem... patrz posty o tematach technicznych... duzo gadania itd itp...
suma sumarum... za rada jednego z forumowiczow udalem sie do Biltemy... tam za 50 koronek kupilem takie urzadzonko z kablami i wskaznikiem ktore pokazuje jakosc i sile sygnalu... do tego piszczy troszke ... jak znajdziesz wlasciwy sygnal wchodzi na bardzo wysokie tony a wskazowka jest prawie na 10... wtedy wiesz ze to juz prawie to....
Takze Tobie polecam zrobic to samo bo czasem tu wiecej gawedziarzy albo komentatorow jest niz osob pomocnych... jakbys miala jakies pytania to pisz na priv.. jak moge to pomoge...
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Piotr Nowak
(piotrikuba1)
Wiking
Hei

Jak masz problem jeszcze to mogę pomóc.mój numer telefonu 465 84 123.odezwij się jutro tylko jak możesz to tak koło 1-szej ,2-giej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
andrzej kkkkk
(andreass211)
Nowicjusz
priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
SmokWawelski dziękuję za podpowiedz. Skorzystam najpierw z pomocy chłopaków, którzy się zaoferowali pomóc. Jeśli to nie przyniesie skutku to wtedy zakupie to urządzonko Dziękuję ślicznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok