Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DZIAŁKI W CENTRUM POLSKI SPRZEDAM - Norwegia

Czytali temat:
(325 niezalogowanych)
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Okazja.
Ostatnie cztery działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca i tylko 5 kilometrów od geometrycznego środka Polski będącego w miejscowości Piątek. Działki posiadają aktualne warunki zabudowy na dom dwukondygnacyjny i budynek gospodarczy i nie wymagają przekwalifikowywania na teren budowlany. Posiadają kształt regularnego, proporcjonalnego prostokąta o wym szer 67 m dł 47 m. Teren płaski brak jakichkolwiek uciążliwości, woda i energia w drodze obok działek. do lasu 0,7 km, szkoła, kościół autobus. Odległość do Warszawy ok 85 km, Łódż 45 km, Łowicz 20 km. Do czynnego wjazdu i zjazdu autostrady A1 ok. 3 km (zjazd i wjazd nazwa Piątek), a także do wjazdu i zjazdu z autostrady A2 około 14 km.(dawna nazwa Zgierz )
Dla amatorów jazdy konnej stadnina koni w Walewicach ok. 4 km. Dojazd do działek z dwóch stron drogą asfaltową możliwość kupna jednej działki. cena 30 tys zł za jedną działkę. Do małej negocjacji.

Doskonała oferta na inwestycję lub lokatę kapitału. Polecam.
Kontakt tel 693-051-327
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
krzysztofx napisał:
Okazja.
Ostatnie cztery działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca i tylko 5 kilometrów od geometrycznego środka Polski będącego w miejscowości Piątek. Działki posiadają aktualne warunki zabudowy na dom dwukondygnacyjny i budynek gospodarczy i nie wymagają przekwalifikowywania na teren budowlany. Posiadają kształt regularnego, proporcjonalnego prostokąta o wym szer 67 m dł 47 m. Teren płaski brak jakichkolwiek uciążliwości, woda i energia w drodze obok działek. do lasu 0,7 km, szkoła, kościół autobus. Odległość do Warszawy ok 85 km, Łódż 45 km, Łowicz 20 km. Do czynnego wjazdu i zjazdu autostrady A1 ok. 3 km (zjazd i wjazd nazwa Piątek), a także do wjazdu i zjazdu z autostrady A2 około 14 km.(dawna nazwa Zgierz )
Dla amatorów jazdy konnej stadnina koni w Walewicach ok. 4 km. Dojazd do działek z dwóch stron drogą asfaltową możliwość kupna jednej działki. cena 30 tys zł za jedną działkę. Do małej negocjacji.

Doskonała oferta na inwestycję lub lokatę kapitału. Polecam.
Kontakt tel 693-051-327

gabryel, twoj ulubiony debil ponownie ma 4 ostatnie dzialki. To juz chyba ze 2 lata sa ostatnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Witam ja tobie zagubiony i na pewno przez nikogo nie kochany człowieku nie ubliżam ale jak byś dokładnie czytał ogłoszenia to byś wiedział że 1 rok temu było 10 działek do sprzedania a zostały na dzień dzisiejszy 4 działki POZDRAWIAM Cię i na przyszłość nie obrażaj nikogo skoro nikt ci nie ubliżył i cię nieobraził
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krzysztofx napisał:
Witam ja tobie zagubiony i na pewno przez nikogo nie kochany człowieku nie ubliżam ale jak byś dokładnie czytał ogłoszenia to byś wiedział że 1 rok temu było 10 działek do sprzedania a zostały na dzień dzisiejszy 4 działki POZDRAWIAM Cię i na przyszłość nie obrażaj nikogo skoro nikt ci nie ubliżył i cię nieobraził
Tak czy siak ...
Optimus ma rację i nie podniecaj się niezdrowo ... !
---
Śmieszny jesteś z Tymi ogłoszeniami ... działki te sprzedajesz już od paru lat ...
---
Pierwsze posty z tymi KONKRETNYMI działkami zamieściłeś już w 2010 roku na Forum Skandynawia , które teraz już nie funkcjonuje .
Sam z tobą rozmawiałem właśnie w 2010 r .na temat tych działek
---
Dlatego tak jawnie pozwalam sobie kpić z twoich wypocin , co wszędobylski i pamiętliwy Optimus , Raczył wypunktować ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Witam Szanowny Pan jest zagubiony w czasie możliwe że zacząłem zamieszczać ogłoszenia 2010 r tylko trzeba było pamiętać w jakim miesiącu a teraz mamy Szanowny Panie 2012 r więc sukcesywnie w odstępach paru miesięcy A NIE LAT !!! sprzedałem kilka działek ale to mniejsza z tym widzę że na temat sprzedaży nieruchomości to Szanowny Pan nie ma żadnego pojęcia bo nieruchomości nie sprzedaje się z dnia na dzień jak świeże bułeczki więc poco te Pańskie sugestie i docinki Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
krzysztofx napisał:
nieruchomości nie sprzedaje się z dnia na dzień jak świeże bułeczki
właśnie
pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł
ja to tam za żadne skarby bym w tych czasach globalnego kryzysu nie wystawił na sprzedaż
tak doskonale zlokalizowanych działek
przecież to najlepsza lokata kapitału
trzeba jeszcze raz dokładnie i rozważnie przemyśleć tę być może zbyt pochopną decyzję o wyprzedaży skarbów rodowych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
krzysztof kasiński
(krzysztofx)
Wiking
Witam strasznie się wysiliłeś człowieku tą odpowiedzią działki jak są usytuowane to każdy może sprawdzić na mapie ja nic do ukrycia na tema działek nie mam a poza tym Ja bynajmniej swoje skarby rodowe mam a ty na pewno nie POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
krzysztofx napisał:
Ja bynajmniej swoje skarby rodowe mam
ooo
to dbaj o nie
myj je przynajmniej raz w tygodniu
w sobotę wieczorem
żebyś te skarby czyste na mszę świętą nosił
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
krzysztofx napisał:
Ja bynajmniej swoje skarby rodowe mam a ty na pewno nie POZDRAWIAM

literówki czy błędy ortograficzne to huj, ale ludzie: do kurwy nędzy bynajmniej to nie to samo co PRZYNAJMNIEJ!!!, a wręcz odwrotnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok