Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
Bzi napisał :

ile ty masz lat ciemniaku? juz ci napisalem ze jestes tepa, twoje teksty wogole mnie nie ruszaja, takich debili na tym forum to bylo na peczki....wbrew temu co piszesz mam duzo zajec, mojanorwegia jest odskoncznia od zajec dnia codziennego...ale nie bede sie rozpisywal bo ty nawet 10 % tego co ja mam nie osiagniesz po 30 latach dawania dupy....

bo z takim rozumkiem to tylko albo sprzatanie w norge albo dawanie dupy bogatemu norkowi pozostaje.....

Bzibzi ale sie wysilles :o
Odskocznia od tyrania na budowie po 15 godzin dziennie i wpieprzania suchych pajd chleba z konserwa????? No tak każdy relaxuje sie na swój sposób
Ten co dużo klapie to z reguły jest pusty jak wydmuszka :00000
A nawiązując to właśnie takich jak Ty jest tu masa tzw.kozaków.
Niezłe sobie stworzyles kółko różańcowe hahahaha
Ale buduj na tym swoje ego bo po to są tego typu fora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
alinu napisał:
Bzi napisał :

ile ty masz lat ciemniaku? juz ci napisalem ze jestes tepa, twoje teksty wogole mnie nie ruszaja, takich debili na tym forum to bylo na peczki....wbrew temu co piszesz mam duzo zajec, mojanorwegia jest odskoncznia od zajec dnia codziennego...ale nie bede sie rozpisywal bo ty nawet 10 % tego co ja mam nie osiagniesz po 30 latach dawania dupy....

bo z takim rozumkiem to tylko albo sprzatanie w norge albo dawanie dupy bogatemu norkowi pozostaje.....

Odskocznia od tyrania na budowie po 15 godzin dziennie i wpieprzania suchych pajd chleba z konserwa????? No tak każdy relaxuje sie na swój sposób

i czego ty oczekujesz? ze zaczne wypisywac co mam i czego nie mam???

tylko jedna rzecz.......mieszkam zagranica ponad 12 lat......pracuje dla siebie.....i takie cmoki jak ty sprzataja mi dom.....

wystarczy?

a jak zabraknie ci konserw, o ktorych tak czesto wspominasz, pogadaj z mariankiem, jedzie do PL moze ci przywiesc zapasy z tesco....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
BiZi napisał:
alinu napisał:
Bzi napisał :

nie pracuje na budowie...

Bądź konsekwentny w swoim belkocie obleśny tłusty brodaczu i już sięgnie wysilaj. No chyba ze musisz wyrobić normę w dod.postow tzn w swojej odskoczni sobotniej hahahahahahahw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
alinu napisał:
BiZi napisał:
alinu napisał:
Bzi napisał :

Bądź konsekwentny w swoim belkocie obleśny tłusty brodaczu i już sięgnie wysilaj. No chyba ze musisz wyrobić normę w dod.postow tzn w swojej odskoczni sobotniej hahahahahahahw

hehe, ja konsekwentny jestem, ty natomiast przeczytaj swoje wczesniejsze wypociny i zastanow sie na zmiana zdania w srodku tematu o ktorym informujesz z tepym usmieszkiem na twarzy pod koniec rozmowy, kiedy to ludzie jada z toba jak ty ze szmata na codzien...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
alinu napisał:
[/quote]

[/quote]

pozatym skoncz juz pisac do mnie bo naprawde robi sie niedobrze czytajac twoje patologiczne wypociny.

Ogolnie nigdy nie dyskutuje z kurwestwem tak dlugo ale dla ciebie zrobilem wyjatek....

tyle, ze dzien dobroci dla zwierzat sie skonczyl i nie mam zamiaru juz wiecej odpisywac na teksty pojebanej malolaty z kompleksem malomiasteczkowym.....

zajmij sie sprzataniem, jak juz ci wczesniej napisalem, wykorzystaj swoj zgrabny tyleczek - moze akurat jakis norek sie polakomi i wyrwiesz sie wkoncu z tej patologii ....bedziesz miala szanse na normalne zycie

Na tym tez zakonczylem "rozmowe" z toba....bo i tak od dluzszego czasu czuje niesmak....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
alexkawa napisał:
hehehe @Bizi zlej ta tepa dzide... przeciez od razu widac, ze niedopchnieta i musi jakos nude wypelniac P

hehehe a wiesz ze znalazlem nowe lekarstwo na bol glowy.....

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
niektorzy sa niereformowalni
odrzucaja oferte pracy legalnej z pelnym socjalem na dzieci na rzecz roboty na czarno za 1/3 wyplaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
BiZi napisał:
alinu napisał:
Fakt sram na ciebie!!!!!
Widzę jestes mega aktywny na tym forum haha
Nie masz nic lepszego do roboty "bidaku"????

ja pierdole ale ty tepa jestes, tylko utylizacja...nic innego nie pomoze-zamin zdarzysz zlozyc jaja.....

Spadlam z fotela
BiZi - przyznaje Ci wyroznienie "zlote usta".

Anna Bak rocznik 75. Stara i głupia !!!!!!!!! Hahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
alinu popatrzec na ciebie i poczytać twoje wypociny to widać że niezła ździra z ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(alinu)
Nowicjusz
BiZi napisał:
alinu napisał:
BiZi napisał:
alinu napisał:
Bzi napisał :

hehe, ja konsekwentny jestem, ty natomiast przeczytaj swoje wczesniejsze wypociny i zastanow sie na zmiana zdania w srodku tematu o ktorym informujesz z tepym usmieszkiem na twarzy pod koniec rozmowy, kiedy to ludzie jada z toba jak ty ze szmata na codzien...

Ty mieszkający 12 lat w Norwegii czlowieku z G D A Ń S K A wiem ze sa tu ludzie po 20 lat puści jak wydmuszki nie znający podstaw norweskiego wiec to ile lat tu jestes to slaby argument hahaha
Zreszta kompletnie mnie to nie interesuje co ty masz gdzie pracujesz jak sie "relaxujesz" hahahahahaha zrozum to.
I do ciebie jeszcze nie dotarło ze pisze trzy po trzy zeby sprowokowac takiego lamusa jak TY i jak widać nie zle to wychodzi. To świadczy o tym jaki slaby psychicznie musisz byc ze w panice zaczynasz pisac co masz KIM JESTES ILE LAT W NORWEGII itp itd
Śmieszny jestes brodaczu. Raczej patrząc na twoje zdjęcie to wygladzasz i reprezentujesz sobą przeciętnego buraka bez stylu i klasy.
I ja w przeciwieństwie do takich jak TY nie szukam tu "przyjaciół " którzy mnie bedą wirtualnie poklepywali po plecach!!!!!!!
Wiec Ty i reszta tych lamusow darujcie sobie!!!!
Zajmijcie sie czymś bardziej pożytecznym.
))))
Ciocia dobra rada Alicja z krainy czarów :*
Papapapapa

Hahahahahahahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok