No nie wies, pod warunkiem,ze nie mieszkasz np:w Wisniówce, albo starchowicach, Skarzysku,etc....
Heh jest tam tez taka smieszna wioska o nazwie "pogorzałe"
Oni odp ze tez są z ....Kielc
marta2781 napisał: piszac że mieszkam aktualnie w Anglii(po Polsku zresztą) nie miałam na myśli że jestem "brytyjką" a na te forum dopiero dziś się zalogowałam i nie wiem kto i o co wczesniej pytał.
Jak masz problem z wyczuciem sarkazmu to lepiej nic juz nie pisz.
Po co pogarszac .
widzę że niektórzy są tutaj w innych celach(np z kogo by tu się dziś pośmiać itd..) niż pomoc w udzielaniu informacji bo to chyba "forum" ale cóż.... mimo wszystko dziękuję poszukajcie innej "ofiary"
czesio.:* napisał: marta2781 napisał: Nottingham to raczej nie wieś(chociaż każdy ma prawo do swojego zdania), ale bardziej chodziło mi o np pierwsze wrażenia jak się mieszka jak to było jak wy zaczynaliście czy łatwo się zaklimatyzować itd, itp bo resztę jak już koleżanka wyżej wspomniała mogę tu na forum poczytać odnośnie pracy,wynajmu mieszkania itd...ale również dziękuję za odpowiedz
wow...Notthingham...to tam Robin Hood też mieszkał
W Notthingam mieszkal szeryf, Robin zas w Sherwood.
marta2781 napisał: widzę że niektórzy są tutaj w innych celach(np z kogo by tu się dziś pośmiać itd..) niż pomoc w udzielaniu informacji bo to chyba "forum" ale cóż.... mimo wszystko dziękuję poszukajcie innej "ofiary"
marta2781 napisał: aha i Kielce to też nie wieś
a to chyba tam co Naród wybrał na posła jedną, a na senatora drugą wdowę po chrześcijańskim pośle Gosiewskim
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.