Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magnus All KudiRidim (3403 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Asiab napisał:
A najgorsze w tym jest to, że ktoś się na pewno już zgłosił, że ktoś na to pójdzie ...

Musiałam użyć kalkulatora, by się upewnić ile to na godzinę daje i szok

Ale niestety, desperat się znajdzie, więc póki co nie ma co liczyć, że takich ogłoszeń nie będzie przybywać

ty już tak nie przesadzaj stawka jest jak najbardziej dobra byle by ta biżuteria też była dobra polak sobie odbije w towarze potem ktoś napisze że polak to złodziej
a on tylko weznie co jego

masakra pani ewo biznes pełną gębą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Ewa Awro
(avroawro)
Wiking
Posłuchajcie, tak jest ktoś na probe...tak dla waszej informacji ale jest tam wliczona prowizja od sprzedazy i jak mi sie wydaje 10% to nie jest mało.
A nie sa to az tak tanie rzeczy wiec stawka wcale nie wyjdzie mala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Asiab napisał:
A najgorsze w tym jest to, że ktoś się na pewno już zgłosił, że ktoś na to pójdzie ...

Musiałam użyć kalkulatora, by się upewnić ile to na godzinę daje i szok

Ale niestety, desperat się znajdzie, więc póki co nie ma co liczyć, że takich ogłoszeń nie będzie przybywać

dokładnie to samo pomyslałem > jestem wiecej niz pewny, ze juz nieaktualne......

ale popatrzcie dookoła > mońki, bzdziszewo, etc.....
dlatego uwazam, baaaa jestem tego pewein ze norge sie niebawem skonczy dla normalnych i nastanie tu ..... anglia!
Dokładnie tak zaczeło sie dziac 7 lat temu w uk i jak dzisiaj to wyglada?
jak jebali za 5,85Ł tak jebią do dzis przy rozbiorze ryb na płn UK....
Zreszta nie lepiej jest w okolicach Lądka....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
jasta102 napisał:
to ciekawe
ileż to się powinno płacić na odpustowym, sezonowym straganie za pierdzenie na stołku?

jeśli to ma być pierdzenie na stołku to po jakiego tam stawiać stragan i jeszcze stołek hyyyy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Ewa Awro
(avroawro)
Wiking
Poza tym prosze mi dac dobra rade jak zmotywowac sprzedawce jak nie prowizją. Przeciez wiemy jak to dziala. Nie ma motywacji nie ma sprzedazy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a jaka to niby jest minimalna płaca w Noreg?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
avroawro napisał:
Posłuchajcie, tak jest ktoś na probe...tak dla waszej informacji ale jest tam wliczona prowizja od sprzedazy i jak mi sie wydaje 10% to nie jest mało.
A nie sa to az tak tanie rzeczy wiec stawka wcale nie wyjdzie mala.

jeśli towar dobry i prowizja może wyjść ok to dlaczego nie dać normalnej stawki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
avroawro napisał:
Poza tym prosze mi dac dobra rade jak zmotywowac sprzedawce jak nie prowizją. Przeciez wiemy jak to dziala. Nie ma motywacji nie ma sprzedazy...

dziwne podejście do sprawy jaką może mieć motywację ktoś kto ma połowę stawki na dzień dobry żadną,kto pójdzie do takiej pracy degenerat bo nikt normalny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
alexkawa napisał:
jasta102 napisał:
a jaka to niby jest minimalna płaca w Noreg?
nie znam umowy zbiorowej obowiazujacej w handlu ale pewnie dla niewykwalifikowanego ze 115 bedzie? na stronie Fellesforbundet by trzeba poszperac...

90 brutto ma uczen ze szkoly na przyuczeniu do zawodu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Zlotyz3)
Wiking
masakra co za polusy tu przyjezdzaja dzisiaj np szef mi powiedzial ze rozmawial z polka w pizzeri i ona sie cieszy ze robi w pizzeri bo wiecej zarabia niz w polsce a w polsce byla nauczycielem i nie miala czesci tego ...wiec cos mi stekal ze za duzo zarabiam oczywiscie moja odpowiedz byla to mnie zwolni juz taki zadowolony nie byl do wszystkich polakow mieszkajacych w norwegi zyjemy tu i prosze ne opowiadajcie jak to jest w polsce bo potem tacy norwedzy sie smieja ...szanujcie sie ludzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok