Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
monika40 napisał:
Czy wy umiecie czytać?pisałam wyrażnie cytuję,,,,Witam ponownie.Wczoraj założyłam post i pytalam o plaże naturystów w Rogaland,niestety od nikogo nie uzyskalam odp.oraz mój post zniknął nie wiem dlaczego czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić? i dalej,,,a może jest ktoś chętny na wspólne opalanie? pod warunkie że zna takie miejsca czy wspominalam tu coś o sexie? darujcie sobie jeśli nie macie nic do powiedzenia to proszę nie piszcie
a mówią, że skleroza to od jedzenia mięsa, a ona od lizania mięsa

monika40 napisał:
Super sprawa,chętnie też nawiążę kontakt ze swingersami w Norwegi,jestem tu od nie dawna w polsce bawiliśmy się z mężem w takie układy

jasta TEMAT swingers TO swingers A opalanie TO opalanie zachowujesz sie jak stary komuch daj kobiecie szanse no ty szowinista jestes?????

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
No masz jasta a widzisz za niedlugo zostaniesz swingiem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(kow@lski)
Wiking
monika40 napisał:
A co temu zyzakowi do tego?Jeśli chodzi o pytania to nadal aktuakne o plaże naturystów w Rogaland

No nie wiem, tak piłujesz ten temat...
Może sama załóż taką plażę. Po prostu idź, zdejmij fatałaszki i leż. A jak ktoś się będzie czepiał, to mu powiedz że jestes naturystką i dlatego tak można.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(krystyna_stavanger)
Nowicjusz
monika40 napisał:
Witam ponownie.Wczoraj założyłam post i pytalam o plaże naturystów w Rogaland,niestety od nikogo nie uzyskalam odp.oraz mój post zniknął nie wiem dlaczego czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?

Probowano zalozyc oficjalna plaze naturystyczna na Vaulen w Stavanger kilka lat temu. Usilne protesty mieszkancow okolicy spowodowaly ze proba sie nie powiodla.

Nieoficjalna naga plaza jest w Orre na Jæren (polnocna czesc tej plazy).
Dosc pusto tam. Podobno..
Bylo dotychczas..
Mam nadzieje ze nie bedzie tam tlumow teraz z powodu mojego skromnego postu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
pawel kocykowski
(zibi71)
Wiking
Witam. A moze jest ktos chetny wybrac sie na naga plaze w oslo? Ja dzisiaj ide
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
monika mizik
(monika40)
Wiking
Tak dziękuję krystyna_stavanger znalazlam ja i byłam tam prawie całą niedzielę tłumów co prawda nie ma ale za to jest szeroka piaszczysta plaża,po za tym więcej jest tam par niż samotnych mężczyzn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no to lipa .....opalanie bez atrakcji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tak
ekspozycja się nie udała
całkowita klapa inaczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(igor79)
Wiking
czy oferta wspólnego opalania jeszcze aktualna? Przyjadę po ciebie lub spotkamy się na miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok