reke napisał:
agnes7336 napisał:
napisalas ze szukasz fryzjerki,wystarczylo
i o to mozna sie wyzwac i wies robic...Ludzie na kadym forum nic tylko sobie ublizacie ...pozdrawiam rodakow syczacych nienawiscia
jesli to do mnie, to czy ja tutaj sie wyzywam i robie wies? Ja napisalam tylko ze szukam fryzjerki, a osoby ktore nie mialy nic na ten temat do powiedzenia nagle zaczely sie wypowiadac ze jestem zalosna, ze nie ide do salonu i ze mnie nie stac na to itp..
zreszta zauwazylam, ze na wiekszosci watkow znajdzie sie powod by sie klocic i wyzywac..:
nie, no oczywiscie ze nie do ciebie reke ,moje slowa tycza sie do tych ktorzy sie tak zachowuja jak pisalam,Ty tylko chcialas pomocy by ktos polecil ci fryzjera.mam nadzieje ze go znalazlas ,bo tutaj nikt nawet o tym nie pamieta,jaki jest temat ....pozdrawiam ale naprawde szkoda ze nie ma mozliwosci popisac,bo strach wchodzic w jakis temat...
agnes7336 napisał:

jesli to do mnie, to czy ja tutaj sie wyzywam i robie wies? Ja napisalam tylko ze szukam fryzjerki, a osoby ktore nie mialy nic na ten temat do powiedzenia nagle zaczely sie wypowiadac ze jestem zalosna, ze nie ide do salonu i ze mnie nie stac na to itp..