Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

proszę o pomoc w znalezieniu pracy - Norwegia

Czytali temat:
(1206 niezalogowanych)
11 Postów
Cezary Wiśniewski
(jestgitone)
Wiking
Witam,
szukam pracy w Norwegii... kilka lat temu pracowałem w Stavanger w firmie budowlanej u b. nieuczciwego pracodawcy...
a co z tym idzie, pozostały niemiłe wspomnienia: wypłaty w ratach, siedzenie w wynajętym mieszkaniu i czekanie tygodniami na kolejną pracę... itd, więc trzeba było wracać!!!
po powrocie do Polski otworzyłem własna działalność, lecz po 2 latach pracy jednoosobowej firmy... pracy z polecenia, nabraniu doświadczenia w branży budowlanej, zdecydowałem się ponownie spróbować!!!
jeśli mam być szczery to niestety nie udało mi się w Polsce a to z powodu: kredyt hipoteczny spłacany we frankach nie pozwolił mi na odłożenie złotówek by "rozkręcić" firmę, trójka małych "berbeci" w domu... żonka zarabiała na życie (opłaty, przedszkole, jedzenie) a ja na cho...lerne raty w ciągle "rosnących" frankach...
Piszę o kłopotach ale kto ich nie ma?
Proszę więc o pomoc w znalezieniu pracy, która pozwoli NAM na godne życie i szybszą spłątę kredytu... (by dzieciaczki miały lepszy start, hmmmm?
Mogę przysłać zdjęcia z prac które wykonałem (jest tego troszkę więc mailem będzie trudno) ale?
firma to: CEZAR TEAM
dlaczego "team", skoro firma jednoosobowa?
ano dlatego, że wykonując prace u klienta musimy z nim tworzyć "team", by praca była wykonana super dobrze, aby dawała nam satysfakcję... pozostawimy po sobie "dzieło" które klient będzie zachwalał, polecał i które zostanie na lata...
biadolenie, morałki ale muszę Wam powiedzieć że mnie to kręci... no może czasami jest dół, ale?
z wszystkimi klientami nadal utrzymuję kontakty, gwarancja PEWNA
Dziękuję za przeczytanie tak długiej "pisaniny"
Proszę jeszcze raz o pomoc w znalezieniu dobrej, uczciwej i legalnej pracy!!!
POZDRAWIAM, Czarek
tel. +48 781 187 407
e.mail: jestgitone@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jestgitone napisał:
...szukam pracy w Norwegii...
---
Jesteś żałosny , i coraz bardziej uciążliwy...!!!
---
Czyż naprawdę , nie dociera do ciebie iż powielanie tego postu OŚMIESZA CIEBIE TOTALNIE ... ! .
CZWARTY post i ten sam tekst ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
polecam założyć bloga i tam sobie opisywać swój życiorys -- wzloty i upadki itd....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Stan Kas
(stankas)
Wiking
Tutaj na wszystkie "umiejętności" musisz mieć papier, zdawało by się nawet proste czynności wymagające jako takiej "zdolności technicznej", nie ma tu miejsca na złotą rączkę, no chyba że nie całkiem legalnie ale do tego potrzebne jest zaufanie norków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:ty chyba fioletowy o sobie pisz lepiej...moronie...gość se pisze jego sprawa,a forum jest dla wszystkich,więc....
sklej wary ,wsadz łeb do hasioka i czekaj aż ci karty przyjdą... BĘC

---
Faktycznie , Forum jest dla wszystkich , tylko mądrych ...a nie dla trollujących przygłupów ,którzy zakładają cztery tematy z tym samym tekstem ... .
---
---
Ja to chociaż Mam Forumową tożsamość i jestem wszędzie rozpoznawalny ... .
---
A ty co ... pstro ... żaba za dużo się najadła i ją brzuszek boli ....
Żałosny jesteś i tyle ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Cezary Wiśniewski
(jestgitone)
Wiking
do typka (MANIAK) co siedzi ...dziwi... i czyta wszystko na forum
pomyśl iż prosiłem tylko o pomoc w znalezieniu pracy... a ty chyba nie bardzo jarzysz o co pytałem? ...
jeżeli moje pytanie Tobie nie odpowiada to nie powinieneś pisać bredni i swoich dziwacznych przemyśleń...
są jeszcze tacy co zrozumieją i pomogą...
pewnie tak zaczynałeś... a może jesteś po prostu debil...
... a jeżeli chodzi o wstawiony tekst to nie bardzo lubię ściemniać i wolę powielać jedną prawdę niż lać bzdury...
daj sobie spokój i zadzwoń pod ten numer: +48 566 108 100
pomóż sobie i innym na forum...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jestgitone napisał:
do typka (MANIAK) co siedzi ...dziwi... i czyta wszystko na forum
pomyśl iż prosiłem tylko o pomoc w znalezieniu pracy... a ty chyba nie bardzo jarzysz o co pytałem? ...
jeżeli moje pytanie Tobie nie odpowiada to nie powinieneś pisać bredni i swoich dziwacznych przemyśleń...
są jeszcze tacy co zrozumieją i pomogą...
pewnie tak zaczynałeś... a może jesteś po prostu debil...
... a jeżeli chodzi o wstawiony tekst to nie bardzo lubię ściemniać i wolę powielać jedną prawdę niż lać bzdury...
daj sobie spokój i zadzwoń pod ten numer: +48 566 108 100
pomóż sobie i innym na forum...........

wystarczy podbic temat a nie wklejac gdzie popadnie.... i mnozyc... mnozyc..... mnozyc....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Cezary Wiśniewski
(jestgitone)
Wiking
dzięki...
to takie proste, hmmm!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jestgitone napisał:
dzięki...
to takie proste, hmmm!?

JAK WIDAĆ DLA TAKICH JAK ty ... to bardzo trudna czynność ...!!! .
Aaaaa.... zapomniałem ...
>...a może jesteś po prostu debil....< to twoje słowa ... które jak widać , dosyć dobrze pasują do ciebie samego ....
---
Tak , siedzę sobie na Tym Forum i z nudów czytam wszystkie posty ... i wyłapuję ...takich tobie podobnych ...frantów ... .
---
Większość jest reformowalna za pierwszym zwróceniem uwagi ... tobie do nich daleko ...!!! oj daleko ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Cezary Wiśniewski
(jestgitone)
Wiking
... myślę że nie bardzo zrozumiałeś mojego pytania o pomoc w znalezieniu pracy?
...jeśli nie wiesz jak odp. to przeczytaj...
nic lepiej nie pisz?!!!
... nie zaśmiecaj forum....
"gabrielu" mam nadzieję że nie popiszemy więcej... bo na forum którego mottem jest:
Moja Norwegia pl
Rzetelne źródło informacji...
to nie o to chodzi...
z uwagi na poważne potraktowanie wszystkich użytkowników pozostawię twoje " żenujące "
uwagi bez komentarzy by nie zbliżyć się do tego "poziomu"

a trochę też poczytałem i wszystkie twoje komentarze są tak odbierane...

może to nie forum pomoże tobie w zabiciu czasu, tylko dobry lekarz...
życzę powodzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok