Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3775 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
B.K. napisał:
mam nadzieję,ze ten humor ci sie nie ostanie bo gabriel ma go prawie zawsze. ..taki pewnie jego urok
i nie wybrzydzaj bo od czegos trzeba zacząć karierę a swoja droga jest to ulubiony serial mojej teściowej. ...dosłownie ogląda go z wypiekami na twarzy marzy sie kobiecinie wystawne zycie i luksus
Obejżałbym coś w stylu Nikosia Dyzmy ale jakoś nic się nie produkóje w tym gatunku A na filmy typu moda to mnie na torsje biorą Może i za 10 latek też będe taki jak gabriel,kto to wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Gadajcie sobie,gadajcie ludziska
Ja sie tylko na chwilke wtrace i znikam " target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >www.pajacyk.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
retier1 napisał:
B.K. napisał:
mam nadzieję,ze ten humor ci sie nie ostanie bo gabriel ma go prawie zawsze. ..taki pewnie jego urok
i nie wybrzydzaj bo od czegos trzeba zacząć karierę a swoja droga jest to ulubiony serial mojej teściowej. ...dosłownie ogląda go z wypiekami na twarzy marzy sie kobiecinie wystawne zycie i luksus
Obejżałbym coś w stylu Nikosia Dyzmy ale jakoś nic się nie produkóje w tym gatunku A na filmy typu moda to mnie na torsje biorą Może i za 10 latek też będe taki jak gabriel,kto to wie

watpię...on jest jedyny w swoim rodzaju ale............możesz być większą marudą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
B.K. napisał:
retier1 napisał:
B.K. napisał:

watpię...on jest jedyny w swoim rodzaju ale............możesz być większą marudą
A ,dziekuję,dziekuję cały czas próbuję próbuję.Dobrze że to ktoś zauważa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
B.K. napisał:
retier1 napisał:
B.K. napisał:

A ,dziekuję,dziekuję cały czas próbuję próbuję.Dobrze że to ktoś zauważa

No predyspozycje masz,a to juz polowa sukcesu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
watpię...on jest jedyny w swoim rodzaju ale............możesz być większą marudą [/quote] A ,dziekuję,dziekuję cały czas próbuję próbuję.Dobrze że to ktoś zauważa[/quote]

Nie da sie nie zauważyc szczegolnie po twoich wczesniejszych postach....teraz to cie giovi troche rozruszała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
B.K. napisał:
watpię...on jest jedyny w swoim rodzaju ale............możesz być większą marudą A ,dziekuję,dziekuję cały czas próbuję próbuję.Dobrze że to ktoś zauważa[/quote]

Nie da sie nie zauważyc szczegolnie po twoich wczesniejszych postach....teraz to cie giovi troche rozruszała [/quote] B.K,To jest tylko obrona konieczna A tak na margi.................. albo lepiej nie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
B.K. napisał:
watpię...on jest jedyny w swoim rodzaju ale............możesz być większą marudą A ,dziekuję,dziekuję cały czas próbuję próbuję.Dobrze że to ktoś zauważa

Nie da sie nie zauważyc szczegolnie po twoich wczesniejszych postach....teraz to cie giovi troche rozruszała [/quote] B.K,To jest tylko obrona konieczna A tak na margi.................. albo lepiej nie[/quote]

No dokoncz,dokoncz
Do walki jeszcze 3 tyg a Ty juz wymiekasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Rszta na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad