Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(752 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jedna wypowiedz mnie urzekła " tylko nasze chłopaki tak latac potrafią"

medal kurwa dostac powinien, tak samo jak co w smolenskiej katastrofie!

tej chcieli odebrac licencje pilota, zamiast medal jej dac!
Ale na szczescie ktos to zatrzymał i ostatecznie kobieta lata do dzis!
PS: Ciekawostką moze byc to,ze w tamtym roku leciałem z nią czarterem na wakacje i czułem sie bardzo bezpiecznie,a boje sie latac.....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
Medal za głupotę? Podchodzenie w takich warunkach było zwykłym narażaniem ludzi, to co działo się na Okęciu było wymuszone. Dwie zupełnie różne sytuacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
odeszła na drugi krąg, mimo ze nie miała juz paliwa!
odmówiono jej ladowania na wszystkich okolicznych lotniskach w niemczech, wiec musiała posadzic ten jebany samolot!

taka prosba > jesli nie wiesz ocb chlopaku, to zwyczajnie sie nie wpierdalaj......
ps: udało sie jej mimo baaaaaaardzo złych warunków wylądowac i ocalic blisko 200 osób!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Ja powiem wam szczerze że cieszę się że ten samolot szczęśliwie wylądował.
Polak potrafi.
A co do tej katastrofy w smoleńsku to powiem w 3 słowach" kilku złodzieji mniej"
Po prezydencie taka była żałoba a w gruncie rzeczy to nie znałem go osobiście wódki z nim nie piłem więc dlaczego miałem mieć żałobę w tym samym czasie odeszło 2 moich kumpli z którymi nieraz się wypiło. Wiec mi sie wydaje ze po nich powinienem miec wieksza zalobe.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Właśnie kto miał żałobe? ja nie,sąsiedzi też nie,a pierwszy spotkany kumpel powiedział te słowa "codziennie powinien się rozbijać samolot z takimi skurwysynami"-koniec cytatatu.
Przejżyjcie na oczy,albo na dupy-dzięki komu podcieracie vikingów,dlaczego uczycie się norweskiego,dlaczego musieliście przeprowadzić się na zimną północ z rodziną albo zostawić ja 3tyś km dalej?
Dzięki komu to jest?! Dzięki nieudolnej władzy od 1989 r,i to bez rozróżniania na czerwonych,czarnych i pomarańczowych.Wszyscy oni jak jeden są odpowiedzialni za to bagno które mamy obecnie w Polsce i za udrękę milionów na emigracji.
Oni nie mają litości i skrupułów dla nas a my co,mamy się litować? załogi i borowików tylko szkoda,a reszta już jest w piekle i tyle.
Od czasu do czasu słyszę że ten premier to chciał zrobić lepiej,a tamten to chciał to ujawnić,a jeszcze inny był taki dobry...gówno prawda,od 22 lat w wszystkich pożal się boże wyborach,wybieramy te same ziemniaki z tego samego garnka.Szkoda tylko naszej kasy na kampanie wyborcze.
Pozostaje tylko mieć nadzieje że jeszcze będzie sprawiedliwość,może już nie ludzka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
To wszystko dzięki Nam. Przecież to My wybieramy tą "nieudolną władzę"
Zawsze możesz wystartować w wyborach. Jeśli masz jakiś dobry pomysł na poprawę sytuacji to chętnie na Ciebie zagłosuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
balum świetnie się zgadzam z twoją wypowiedzię masz zajebiście dużego plusa u mnie.
Dobrze ze istnieją jeszczę ludzie którzy potrafią myśleć logicznie.
Dopóki żyją tacy ludzie to polska nie zginie.
pokój bracie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Nic Marniuszu nie pojąłeś-Ty sobie możesz głosować ile chcesz,tylko że Ty nic ani nikogo nie wybierasz ,w sensie że Twój ewentualny wybór między czarnym,białym,czerwonym a pomarańczowym nic nie zmienia-a po to przecież idziesz do wyborów żeby coś zmienić,albo utrzymać obecny stan.
Każdy z tych kolorowych oszustów będzie nas tak samo okradał i oszukiwał.
Taki jest system,kolory się mogą zmieniać ale system jest niezmienny-DOSTAŁEŚ MOŻLIWOŚĆ WYBORU MIĘDZY JEDNYM ZŁODZIEJEM A DRUGIM -PASUJE?
Jak kiedyś to załapiesz,to też się będziesz śmiał z podniecenia ludzi wyborami,dyskusjami o tymże i tym podobnymi przeżyciami które są tyle samo warte co wiatry puszczane po bigosie.
Dodam te,ale to już info tylko do kumatych-że nigdy się już nie stanie tak, żeby ktoś kto chciałby zmienić SYSTEM,dostał choć cień szansy na takie działania,via polityczny.net23.net/?p=219
I tak to działa.
Nie sympatyzuje z Nową Prawicą ,ani z nikim innym,podaje tylko przykład,jak oficjalnie,bez skrępowania,można sfałszować wynik wyborów zanim się rozpoczęły,i tyle.
A barany niech sobie wierzą że coś,kogoś wybierają.
Na koniec puenta-gdybym dorwał się do koryta,robił bym tam dokładnie to samo co inni-nachapać się ile można i pilnować stołka żeby spod dupy nie wyrwali-i tu oczekiwałbym smarkatych komentarzy tych,którzy słowem pisanym potępią takie podejście,hipokrytycznie oczywiście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Balum,SpickeMc2 …..,mówicie ,że głosowanie czy wybory nie mają sensu,bo i tak się nie da nic zmienić.
I tu się z wami zgadzam w waszym życiu już się nic nie da zmienić. Nie uda się wam ,nawet nie próbujcie, możecie chodzić codziennie na wybory i na głosowania ,jakie tylko chcecie ,a i tak pozostaniecie zdegenerowanymi jednostkami o mentalności łowców skór z łódzkiego pogotowia,którzy podobnie jak wy, nie czuli potrzeby przeżywania po swoich ofiarach żałoby. Pogarda dla innych ludzi,
pogarda dla ludzkiego cierpienia i tajemnicy śmierci, jaka wypływa z waszych słów świadczy ,że nie uda się wam przeżyć waszego życia godnie. Wcześniej czy później staniecie w konfrontacji
z odpowiedzią otaczającej wasz rzeczywistości na wprowadzanie w życie waszych haniebnych , prymitywnych i podłych procesów myślowych. A czy będzie to karetka z ponadstandardowym
wyposażeniem w pavulon,o tym przekonacie się sami,bo jak to mówią : kiedyś trafia kosa na kamień.

A teraz z innej beczki:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Grupo Laokona-abstrahujesz od rzeczywistości,inaczej-chora miłość do moherów przyćmiła Ci prawdziwy powód dla którego jesteś w No.
A dlaczego pavulon?zastanowiłeś się co piszesz moherku?- dla zysku,dla kasy.A dlaczego mordowali dla kasy? bo jej nie mają ,za mało zarabiają-oni,lekarze,skorumpowani policjanci i urzędnicy,dalej nauczyciele i służby oczyszczania miast.Dlatego dochodzi do przekrętów,kradzieży a nawet morderstw.
A co powiesz o experymentach pseudo medycznych doktora Mengele,z czasów II wojny? złe.obrzydliwe,niecne-prawda? Otóż pragnę Cię poinformować moherku,że na dzień dzisiejszy,w wolnej 'demokratycznej' Polsce do takich experymentów dochodzi w zgodzie z 'demokratycznym' prawem,i dotyczy milionów emerytów i rencistów,jak i milionów ludzi pracujących za głodowe pensje w zgodzie z 'prawem'.To śmiało można porównać do najniecniejszych praktyk nazistów-ludzie dostają po 40 latach pracy po 700zł-gdzie za samo mieszkanie muszą zapłacić 400zł,za leki 200zł a gdzie reszta?!?! a gdzie jedzenie?! Ludzie za miesiąc niewolniczej pracy u jakiegoś bandyty,a w zgodzie z 'prawem'-dostają po 1200zł,jak dostają-żona,dzieci,dom,lekarstwa,jedzenie,ubranie-z czego z tego 1000-ca?!?!-to są experymenty na żywych ludziach-jak mało można im dać do momentu aż zdechną.
Wystarczy zrozumieć,że te ohydne experymenty stosuje i podtrzymuje każda władza od 89'-a wszyscy którzy nie mają klapek na oczach zrozumieją że Najwyższy nie mógł zdzierżyć tych pyszałków,egoistów i postanowił w końcu ich ukarać.Dostali wyrok śmierci od Najwyższego-który powinni dostać od ludzi,od narodu upodlonego do granic możliwości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok