Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuję pracy/ nie za darmo - Norwegia

Czytali temat:
(596 niezalogowanych)
3 Posty
marek nowak
(mareknowak)
Wiking
Witam! Jestem studentem 5 roku studiów niestacjonarnych, poszukuję pracy, dam prowizję za znalezienie DOBREJ pracy na produkcji lub jakiejkolwiek innej, mam doświadczenie na pracy na produkcji, przy zbiorach w Niemczech, Holandii i Belgii przy pomidorach, drzewkach, pakowaniu mięsa i kurczaków. Jestem uczciwy i tego samego oczekuję, po prostu potrzebuję pomocy, oczywiście nie za darmo. Język angielski komunikatywny, prawo jazdy kategorii b . Oszustom dziękuje. Moje gg to 38491147
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
eee tam
w Norge to oni tu niczego nie zbierają
no może dolary za ropę i gaz
ale to chyba wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
marek nowak
(mareknowak)
Wiking
dziękuję również za takie odpowiedzi, tobie sie powiodło, gratulacje dla Ciebie, żart nie był ani smaczny ani śmieszny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
mareknowak napisał:
dziękuję również za takie odpowiedzi, tobie sie powiodło, gratulacje dla Ciebie, żart nie był ani smaczny ani śmieszny

markunowaku wiesz ,że na innym forum już byś odrazu został zbanowany???? nie oferuj kasy za pracę poprostu szukaj w ogłoszeniach jest tyle różnych agencji pracy ...wystarczy trochę poszperać w necie powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w przemyśle drewnianym nie polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
marek nowak
(mareknowak)
Wiking
dziękuje i tak wiem, ale tonący brzytwy się chwyta, pracowałem uczciwie w holandii, belgii, niemczech i mam odłożone pieniążki, może to dziwnie zabrzmi ale nie tak wyobrażałem sobie moja przyszłość po studiach, po prostu trzeba zap.. i ja to chce robić, mam super dziewczyne, jestem zdrowy i chce pracować, ale myśląc realnie o przyszłości muszę znaleźć pracę... dobrą pracę, uczę się sam od podstaw norweskiego z internetu i słówek na pamięć ze słownika, jednak sami dobrze wiecie na ile się to na początek zda, poźniej jasne że jest to pomocne... być może się ktoś odezwie uczciwy, na to liczę, dzięki również za każdą poradę, czasem może sie ona okazac cenna, dzieki... pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomasz D.
(iksaw)
Wiking
Napisz do mnie na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
iksaw napisał:
Napisz do mnie na priv

nie lepiej napisać do niego priva??
Może nie zaglądać do tego wątku już.. a tak zawsze bedzie widział nową wiadomość po zalogowaniu..

no ale dobra reklama to podstawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok