Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam znajomosci - Norwegia

Czytali temat:
(489 niezalogowanych)
56 Postów
jolanta janik
(neli 38)
Nowicjusz
wittam jak w tytule od nie dawna mieszkam na kvelde i nie znam tu nikogo a wiem od ludzi z jest tu troszke polakow moze wspolne spacery bo mamy 2 dzieci pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał x
(piwek)
Wiking
Witam,mam na imię Michał,mam 31 lat i chętnie się zaprzyjaźnię z Tobą.Mam synka,ma 6 lat.Jedyny kłopot,to fakt,że nie mieszkam jeszcze w NRW,a bardzo bym chciał.Jeśli więc mógłbyś mi pomóc,to chętnie się zaprzyjaźnię z Tobą.Z reszta tak też możemy Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Neli to kobieta więc wątpię żeby chciała się zaprzyjaźnić z facetem w zamian za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
dobry kolo, nie ma co. Żona, dziecko, "filtr" z Karinką z Bergen ( udostępnione po chamsku jej dane) i teraz chcie sie przykleić do do neli...................

Who's next???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
własnie tacy przyjezdzaja......
jak nie jakis magik po 8 klasach z checia zarabiania min 20tys nok na god morgen,bo se kawalerki kupic nawet nie moze w pl: ).Kto z was/nas miał własne(zapracowane) M w jego wieku???
to ten casanova od..... przyjazni
Ja sie z nim zaprzyjaznie,tylko ciekawe czy sprostam wymaganiom: )
co jeden to lepszy......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
On sie zaprzyjaznia za pomoc... tylu uczynnych ludzi sie błąka, moze samotnych, who knows?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
jolanta janik
(neli 38)
Nowicjusz
tak jestem kobietom i nie szukam meza bo go mam szukam kogouks kto mieszka w kvelde po prostu szukam kogos ma znajomosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Michał x
(piwek)
Wiking
Zuzu,nikt cie nie prosił o takie komentarze.Zajmij się swoją zuzu.Marianek ty pociocie jeden,palant z ciebie jakich mało.Nie pisałbym tego,jeśli wcześniej nie zobaczyłbym twoich postów.Kawał chuja z ciebie i tyle i wal się cwelu.Zajmij się sobą i spadaj z tego forum pajacu,albo zacznij innych szanować.
Neli,mam nadzieje,że nie obraziłem Twoich uczuć.Moje intencje były jak najbardziej poprawne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
piwek napisał:
Zuzu,nikt cie nie prosił o takie komentarze.Zajmij się swoją zuzu.Marianek ty pociocie jeden,palant z ciebie jakich mało.Nie pisałbym tego,jeśli wcześniej nie zobaczyłbym twoich postów.Kawał chuja z ciebie i tyle i wal się cwelu.Zajmij się sobą i spadaj z tego forum pajacu,albo zacznij innych szanować.
Neli,mam nadzieje,że nie obraziłem Twoich uczuć.Moje intencje były jak najbardziej poprawne.
Za taką "konkretną" wypowiedź , powinieneś Sam się z Tego Forum dobrowolnie relegować ! .
OT CO !

Popisałeś się jak mało kto do tej pory , a taki "baranek" byłeś w pierwszym poście .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
piwek napisał:
Witam,mam na imię Michał,mam 31 lat i chętnie się zaprzyjaźnię z Tobą.Mam synka,ma 6 lat.Jedyny kłopot,to fakt,że nie mieszkam jeszcze w NRW,a bardzo bym chciał.Jeśli więc mógłbyś mi pomóc,to chętnie się zaprzyjaźnię z Tobą.Z reszta tak też możemy Pozdrawiam

dzieki bogu,ze tu nie mieszkasz
Co do reszty, to pozwole sobie nie komentowac.....
ps: "pociocie"???
What the fuck
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok