Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

rejestr dawców szpiku - Norwegia

Czytali temat:
Sandra kamilowska Rafał Landowski (3310 niezalogowanych)
2 Posty
MARIUSZ PĘKALA
(MARIUSZPPP)
Wiking
Mam pytanko,
gdzie mogę wpisać się do rejestru dawców szpiku? Mieszkam w Naerbo, może ktoś orientuje się gdzie najbliżej mogę się wpisać,ewentualnie czy w szpitalu w Stavanger można?
Jak się to nazywa po norwesku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
dawca szpiku = benmargdonor ..... w kazdej stacji krwiodawstwa przy szpitalach........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
Ja zarajstrowalam sie przez internet na polskiej stronie , wpisalam ze mieszkam w Norwegii i przyslali mi emaila z dokladnym adresem strony w Norwegi gdzie rowniez moglam zalatwic to droga internetowa i wszystkie dokumenty dostalam do domku poczta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
MARIUSZ PĘKALA
(MARIUSZPPP)
Wiking
dzięki za info, spróbuje przez interne lub bezpośrenio w szpitalu,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tobiasz Dopnieswki
(entotreboom)
Wiking
Zeby zglosic sie jako chetny dawca, gdzie mozna sie zglosic, zarejestrowac, przejsc testy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Najpierw do psychologa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tobiasz Dopnieswki
(entotreboom)
Wiking
zaiscie wyczerpujaca odpowiedz! dziekuje bardzo.
ROzumiem, ze Ty juz byles u psychologa skoro dajesz taka odpowiedz. I gdzie CIe skierowal do psychiatry na oddzial zamkniety? Macie tam internet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
entotreboom napisał:
zaiscie wyczerpujaca odpowiedz! dziekuje bardzo.
ROzumiem, ze Ty juz byles u psychologa skoro dajesz taka odpowiedz. I gdzie CIe skierowal do psychiatry na oddzial zamkniety? Macie tam internet?

Tak kurwa mamy cos ci do tego???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
entotreboom napisał:
Zeby zglosic sie jako chetny dawca, gdzie mozna sie zglosic, zarejestrowac, przejsc testy?

Czlowieku i Ty sie oburzasz na taka odpowiedz pieknisia ? Kilka postow przed Twoim to dokladne wyjasnienie jak i gdzie a Ty wpadasz , jak srednio przytomny "co, gdzie, jak"...

Czasami mam wrazenie, ze niektorym, to i przeszczep mozgu Einsteina nie bedzie zadnym ratunkiem..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok