Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wózki widłowe - Norwegia

Czytali temat:
(561 niezalogowanych)
3 Posty
Ktgfdvv Jgfvfc
(kombronik)
Wiking
cześć, powiedzcie mi proszę czy europejska licencja na wózki widłowe uznawana jest w norwegii? posiadam takową w języku angielskim, mam kilkuletnie doświadczenie i końcem sierpnia wybieram się tam w poszukiwaniu pracy, a jeśli któreś z was zna konkretne firmy mające zapotrzebowanie na wózkowych (miasto nieważne), będę dozgonnie wdzięczny, a na jego cześć ułożę pieśń o braterskiej pomocy, która niosła się będzie wśród fiordów ku pokrzepieniu serc... la lalla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
taka licencja jest wazna. sam posiadam takowa na wozki do 72 ton masy calkowitej i nie mam najmiejszego problemu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a europejska to jaka? taka z Kijowa??
wiedz, że ani w Szwecji, ani w Anglii, ani w Norge z Kijowa nie jest ważna
z Polski zresztą też.musisz ją przesłać do uznania przez lokalne władze. uznają jak im się zechce, albo skierują na egzamin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Ktgfdvv Jgfvfc
(kombronik)
Wiking
heh patrząc na wasze odpowiedzi to na dwoje babka wróżyła, dzięki za chęci
potfur napisz jak się załapałeś do pracy, jaka była twoja droga? jeśli możesz oczywiście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
kombronik napisał:

potfur napisz jak się załapałeś do pracy, jaka była twoja droga?

10 lat temu bylo latwiej, jak jest teraz to nie wiem bo mnie to nie interesuje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Ktgfdvv Jgfvfc
(kombronik)
Wiking
hej brać wózkarska! piszcie coś proszę o waszych doświadczeniach na tym stanowisku, wspomóżcie poradą, może jakimś linkiem do agencji lub pracodawcy. jest was tam pewnie paru, przecież to niemożliwe by porfur sam w pojedynkę ciągnął ten wózkarski kierat w kraju, w którym każdy szanujący się wiking posiada wózek widłowy a wieść niesie, że nawet sześć..
no tom wyonaczył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok