Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam WItam :D Potrzebuje pomocy - Norwegia

Czytali temat:
(266 niezalogowanych)
16 Postów

(papaj105)
Wiking
Witam jest nas 3 i pracowalismy przy remontach mieszkan w norewgii ale 2 lata na czarno i teraz zostalismy bez pracy ja znam profesjonalnie angielski i weim wszystko o pracach wykonczeniwoych moj ojciec jest bardzo dobrym stolarzem wszystko co robil z drzewa bylo perfekcyjne i norwedzy byli zachwyceni znamy sie tez na elektryce mieszkanie 3 pokojowe remontujemy okolo 2 tgodni nawet szybciej jezeli mamy potrzebne materialy po 2 latach wiemy wszystko o budowlance i wykonczeniach w tym kraju. Jezeli ktos ma dla nas prace prosze o kontak byl bym bardzo wdzieczny. A i oczywiscie mozemy pierwszy tydzien pokazac co potrafimy jezeli komus sie nie spodoba to nasz zwolni. Jeszcze raz Bardzo dziekuje i Prosze o kontak Pozdrawiam . Moj e mail kamildarek88@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(papaj105)
Wiking
Witam jest nas 3 i pracowalismy przy remontach mieszkan w norewgii ale 2 lata na czarno i teraz zostalismy bez pracy ja znam profesjonalnie angielski i weim wszystko o pracach wykonczeniwoych moj ojciec jest bardzo dobrym stolarzem wszystko co robil z drzewa bylo perfekcyjne i norwedzy byli zachwyceni znamy sie tez na elektryce mieszkanie 3 pokojowe remontujemy okolo 2 tgodni nawet szybciej jezeli mamy potrzebne materialy po 2 latach wiemy wszystko o budowlance i wykonczeniach w tym kraju. Jezeli ktos ma dla nas prace prosze o kontak byl bym bardzo wdzieczny. A i oczywiscie mozemy pierwszy tydzien pokazac co potrafimy jezeli komus sie nie spodoba to nasz zwolni. Jeszcze raz Bardzo dziekuje i Prosze o kontak Pozdrawiam . Moj e mail kamildarek88@o2.pl[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
[/quote]

Profesjonalnie odświeżone, tylko to quote?

profesjonalna znajomość j.angielskiego mnie rozwaliła na łopatki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(mariol)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok