Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kierowcy - Norwegia

Czytali temat:
(1684 niezalogowanych)
10 Postów
Marko .
(Lukas_Sx1)
Wiking
Witam szukam kierowców pracujących na ciężarówkach w oslo i okolicach
chciałbym sie dowiedziec kilka rzeczy jak tu jazda wygląda i do których firm uderzyć żeby zapytac o pracę.Jeżeli ktoś coś wie i może pomóc z góry dziękuje .

Łukasz
mój numer telefonu 46 57 33 64
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Grzesiek L.
(Dżordżi)
Wiking
Czesc ja tez szukam czegos jako kierowca CE jeszcze jestem w Pl ale w kazdej chwili moge ruszac. jakbys cos zasłyszał gdzie uderzyć ,daj znać.
pozdr

Dasler1@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marko .
(Lukas_Sx1)
Wiking
wszyscy są tacy pomocni że szkoda gadać . nikt Ci nie pomoże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Marko .
(Lukas_Sx1)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Lukas_Sx1 napisał:

taki lajf, weź znajdź sobie ofertę pracy, sprawdź jakie mają wymagania to sie dowiesz czy sie łapiesz i tyle.

Info o firmach szukających kierowców kilka raz tu było więc sobie musisz poszukać samemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Stały Bywalec
oferty dla kierowcow sa wystarczy dzwonic pytac wyslac cv i tyle.M ysle ,ze raczej trzeba liczyc na siebie a nie czekac ze cos Ci spadnie samo.Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
od 5 lat jestem tu kierowca CE i powiem tak: jak po znajomosci nie znajdziesz roboty,to z fiin.no nie masz szans złapac dobrej roboty......
No,chyba ze nawijasz i piuszesz biegle po norwesku.....
dzis ang.juz nie wystarcza niestety.....
poza tym wiekszosc kierowców przyjezdzajacych do No prosto z PL nie posługuje sie (wystarczajaco) jezykiem angielskim.....
A jezdzic potrafi kazdy,no prawie kazdy......
Polecam finn.no i prace na okres urlopów/wakacji,bo jest sporo ogłoszen,a jesli okazesz sie dobry,to na 99.9% firma cie zatrzyma!
aaaaaaaa i nie schodzcie ponizej minimum (150 nok/h),bo po pół roku okaze sie,ze nie starcza na biezące sprawy,zakup,itd......
zycze powodzenia mimo wszystko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
aha i pracujcie po 15 godzin na dzień aby wycisnąć pół miliona na rok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Jasta zapomniałeś o Arbeidstilsynet i Statens vegvesen który sprawdzi arbeidstid bestemmelser..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja mam taka prosbe do fajansiarzy,którzy nie maja nic do powiedzenia w temacie,zeby skoro nie pomagaja,to niech nie przeszkadzaja!!!

PS: Co cie jasta obchodzi,ile kto pracujue?
kazdy robi tak zeby jemu było dobrze i nie szkodzac innym przy okazji(mówie za siebie)!
Ja mam 90h jazdy na 2 tyg i tego pilnuje,a ty jak sie kur... nie znasz,to po co sapiesz?
Smierdzi ci z ryja,wiec umyj zeby lub idz do dentysty i je wylecz,zalecz lub wyrwij w pizd....
szkoda mi cie w sumie,bo jestes strasznie zakompleksiony,a ta strona i to forum ci nie pomoze i obawiam sie ze skonczysz u specjalisty....
co do uzywek,ktore bierzesz,to nast razem wez tego tylko pół (dawka kobieca),bo twoje napiecie przed miesiaczkowe powoduje nieodwracalne zniszczenia w twoje psychice : ))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok