Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zapisy do lekarza - Norwegia

Czytali temat:
tomasz nowak Radoslaw Chilinski konrad twardowski Ona 88 Dav S Anna Cyran Arkadiusz RATAJCZYK Diana93 Deren jozef pikula 33Lukasz Adam Gajewski (3066 niezalogowanych)
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
witam.troche poszperalam na forum (aby nie być posądzona o lenistwo ) ale nie mogę znaleźć żadnego wątku a propos lekarza, tzn gdzie sie go wybiera... czy moze ktoś wrzucic mi adres stronki gdzie moge wybrac swojego fastlege? z góry dziekuje a przy okazji moze tez ktos wie gdzie sa jacyś polscy lekarze? .... bo jednak co swój to swój pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Malgorzata K
(Gosiak)
Wiking
https://tjenester.nav.no/minfastlege/innbygger/visloginside.do
Logujesz sie przez MinID.
Zmiana lekarza "Bytt"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pyzdralinski)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
no no dziekuje za info ale jakby ktos jeszczed mnie oswiecił jak to sie robi.. jestem na stronce, wybieram oslo i grunerlokka i mam liste lekarzy, jest nawet jakiś krzyusztof burski-mniemam ze polak i co dalej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
malina .
(carla)
Początkujący
czy moze musze sie najpeirtw zalogowac? musze miec kody itd?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Malgorzata K
(Gosiak)
Wiking
Z tego co sie orientuje to musisz sie najpierw zalogowac, jesli po raz pierwszy chcesz to zrobic to wybierz "nowy uzytkownik" a kody automatycznie zostana wyslane na twoj adres korespondencyjny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok