Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Brzeziński Żaneta Żaneta (1415 niezalogowanych)
74 Posty
Alina L.
(Alina1978)
Początkujący
20cm napisał:
Alina1978 napisał:
Co za ankieta ?????? Dlaczego nie ma możliwości zaznaczenia odpowiedzi, że się tu zostaje i nie planuje powrotu ?? Bez sensu taka jakaś ukierunkowana na konkretne odpowiedzi....

Szkoda gadać ale mógłby się bardziej postarać autor tego cudactwa.....

To proste, ci którzy planują zostać ankiety nie wypełniają, a swoją błyskotliwość wykorzystują gdzieś w bardziej pożyteczny sposób...

To znaczy, że ci którzy planują zostać nie mieli przeglądać ankiety czy jak ? Czy ci co tu zostają nie mieli żadnych powodów ani celów wyjazdu tutaj ? Wydaje mi się, że aby być dokładnie zorientowanym na jakiś temat trzeba poznać wszelkie aspekty z tym związane. A swoją drogą wystarczyło w niektórych pytaniach dodać odpowiedź " nie dotyczy" i już sprawę by załatwiło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(20cm)
Stały Bywalec
Alina1978 napisał:
20cm napisał:
Alina1978 napisał:
Co za ankieta ?????? Dlaczego nie ma możliwości zaznaczenia odpowiedzi, że się tu zostaje i nie planuje powrotu ?? Bez sensu taka jakaś ukierunkowana na konkretne odpowiedzi....

Szkoda gadać ale mógłby się bardziej postarać autor tego cudactwa.....

To proste, ci którzy planują zostać ankiety nie wypełniają, a swoją błyskotliwość wykorzystują gdzieś w bardziej pożyteczny sposób...

To znaczy, że ci którzy planują zostać nie mieli przeglądać ankiety czy jak ? Czy ci co tu zostają nie mieli żadnych powodów ani celów wyjazdu tutaj ? Wydaje mi się, że aby być dokładnie zorientowanym na jakiś temat trzeba poznać wszelkie aspekty z tym związane. A swoją drogą wystarczyło w niektórych pytaniach dodać odpowiedź " nie dotyczy" i już sprawę by załatwiło.

Nie, oznacza to jedynie to, co już rzekłem odpowiadając na Twoje poprzednie pytanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok