Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nie wzane juz - Norwegia

Czytali temat:
(640 niezalogowanych)
1 Post

(dziadek)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
Jak jest do kogo i jakaś emeryturka sie nalezy to wracać .
(chyba zadalem nastepne pytanie w wątku)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dziadek)
Wiking
do kogo jest a reszta to za jakies 40 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dziadek napisał:
jeste juz w norwegi 5 lat i zaczyna mnie to męczyć,i samotność robi swoje itd...tak ze co robić

hej :}
nie bardzo wiem o co ci chodzi Jak ty nie wiesz to kyto ma wiedziec ___
stary to musi byc twoja decyzja a nie ze ty zadasz to åpytanie i ktos ci napisze tak spadaj bo juz sie tu napracowaes i w sumie 5 lat to szmar czasu
Sluchaj jak ci tu zle i masz do czego wracac do polski to wracaj ale to musi byc twoja decyzja a nie ze ktos ci ja napisze na forum
ja proponuje zrob sobei liste za i przeciw i zobacz czego bedziesz mial wiecej Piszesz ze jestes samotny a z tego co widze mieszkasz w sandens mysle ze powinenes sie rozejzec woko siebbie w sandens jest pelno polakow jak bylam wst veg stavanger poznalam jednego kierowce autobusu zielonego on byl tez z sandens na przystanku autobusiowym spotkalam 3 polakow
bez kitu na kazdym kroku bylo slychac polskie rozmowy wiec mowie rozejzyjA jezeli tak bardzo brakuje ci odezwac sie do kogos po polsku sandens jest jakias godz drogi odemnie chetnie mozemy sie gdzies spotkac na kawke i jesli ktos jeszcze ma ochote a mieszka w okolicy to zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dziadek)
Wiking
wiem masz racie decyzia nalerzy do mnie moze i tu jest problem samotność moze i ta lista to dopry pomysł dzienki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
dziadek napisał:
wiem masz racie decyzia nalerzy do mnie moze i tu jest problem samotność moze i ta lista to dopry pomysł dzienki

co do samotnosci to mowie ci rozejzyj sie wokol napewno masz wokol siebie zyczliwych ci ludzi moze to tylko jakis chwilowy spadek formy
nie znam cie i trudno mi cos doradzic ale jak pisze decyzje powinienies podjac sam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dziadek)
Wiking
moze i są mysle i tak do konca roku tu posiedze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
dziadek napisał:
jeste juz w norwegi 5 lat i zaczyna mnie to męczyć,i samotność robi swoje itd...tak ze co robić

twoja ksywa troche myli ...
jesli dane, ktore podales zgadzaja sie, to masz 25 lat...mlody jestes
i jesli nie masz zony,dzieci to cokolwiek zrobisz nie bedzie mialo wiekszych
konsekwencji...jak jest w kraju sam wiesz dobrze wiec jesli wrocisz i po jakims czasie zatesknisz z powrotem za Norwegia, nie powinienes miec wtedy problemu ze znalezieniem pracy majac 5-cio letnie doswiadczenie...

...najwazniejsze to nie palic mostow za soba nie przemyslawszy tego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Kami ma racje...sam musisz zadecydowac jak ma wygladać twoje dalsze zycie...bo jak dostaniesz tysiące rad to sie tak zakręcisz,ze naprawde nie bedziesz wiedział co zrobic i jeszcze jedno...przeczytałam,ze masz do kogo wracać ale czy nie można tego kogos sprowadzic tutaj? i wiesz ci,wszystkie troski miną i zycie bedzie kolorowe oj i to jak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok